Türk-Romen İş Forumu Düzenlenecek

0
96

itso açıklama3İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Yılmaz, Romanya Türk İş Adamları Derneği (TİAD) katkılarıyla ve Romanya İskenderun Fahri Konsolosluğu desteği ile 30 Eylül 2014 tarihinde, Bükreş Marriott Otel’de ‘Türk Romen İş Forumu’ düzenleneceğini duyurdu.

Romanya İskenderun Fahri Konsolosluğu yetki alanı olan Hatay ve Osmaniye illerindeki tüm Türk iş camiası mensuplarının davetli oldukları forumun iki açıdan büyük önem taşıdığını kaydeden Yılmaz; “İlk olarak, Romanya Başbakanı Sayın Victor Ponta ve kabinesinden 5 bakan (Tarım, Ulaştırma, Bölgesel Kalkınma, AB Fonları ve Maliye Bakanlıkları) katılımlarını teyit etmişlerdir. Bizler için aynı derecede önemli diğer bir husus ise Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi’nin de sadece bu foruma katılmak üzere Bükreş’e gelecek olmalarıdır.

Türk ve Romen iş adamlarının davetli oldukları Forum’da, iş dünyamızın Romen yetkililerin yapacakları sunumlardan edinecekleri bilgiler ışığında yatırım ve işlerine yön vermeleri son derece önemli bir ortam oluşturacaktır. Bu kapsamda 30 Eylül 2014 Salı günü saat 09.00’da gerçekleştirilecek olan ‘Türk-Romen İş Forumuna üyelerimizin teşrifi beklenmektedir” diye konuştu.

Yılmaz, ayrıntılı bilginin Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende’den 0.326 617 67 57 numaralı telefondan alınabileceğini de belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here