Yedi Engelli Çocuk Sandalyelerine Kavuştu

0
64

engelsiz yaşam derneği1İskenderun Engelsiz Yaşam Derneği’nce geçtiğimiz hafta sonu İsa Taş Toyota Plaza’da düzenlenen dayanışma gecesinde, ihtiyaç sahibi yedi engelli çocuğa tekerlekli sandalye kazandırıldı. Gecede ayrıca derneğe katkı sunanlara plaket takdim edildi.

Gerçekleştirilen geceye, derneğe katkı sunan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, DSP Arsuz Belediye Başkan Adayı Mehmet Yolcu ve seçkin davetliler katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Nadir Kıran, geceye katılım gösteren ve derneğe katkı sunan herkese teşekkür etti. Canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen gecede konuklar gönüllerince eğlenirken, yardıma muhtaç engelli 7 çocuk da tekerlekli sandalyelerine kavuştu.

Geceye ve ihtiyacı bulunan çocuklara tekerlekli sandalye kazandırılmasına katkı sunan hayırseverlere plaket takdim edildiği gecede söz alan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, yerel yönetimde başa geldiklerinde engellilere yönelik projeler yaptıklarını ve bunları bir an önce hayata geçireceklerini kaydetti.

engelsiz yaşam derneği2

Daha sonra söz alan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise; “Şu unutulmasın ki, hepimiz engelli adayıyız! Engelsiz bir yaşam için her zaman engellilere destek olacağız. 30 Mart sonrası engelsiz bir İskenderun için göreve geliyoruz” dedi.

Arsuz DSP Belediye Başkan Adayı Mehmet Yolcu da; “Her birey, bir engelli kadar düşünmeli, engellilerin engelsiz bir yaşam sürmeleri için onlara yardımcı olmalıdır. Bireyler bu şekilde hareket ederlerse, engelliler engelsiz bir yaşama koşacaklardır. Ben de her türlü yardım ve desteği yapacağımın sözünü veriyorum” şeklinde konuştu. Yolcu, Arsuz Belediye Başkanlığını kazanması halinde ilk projesinin engellilere yönelik olacağını da dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here