Osman Pamukoğlu; “Seçimler Akılla Kazanılır!”

0
156

hepar-igc1Geçtiğimiz hafta sonu ilimizi ziyaretinde, İskenderun’da da bir dizi gezi ve ziyaretler gerçekleştiren Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni de ziyaret ederek, basın mensupları ile bir araya geldi. Yerel seçimler üzerinde yapılan söyleşide de Genel Başkan Pamukoğlu; “Seçimler akılla kazanılır!” değerlendirmesinde bulundu.

Genel merkez düzeyinde ve ilçe belediye başkan adayları ile birlikte İGC’de İskenderun basını ile bir araya gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’nu İGC 2’ci Başkanı Rızkullah Terbiyeli karşıladı. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette ‘kolay olanı herkes yapar, önemli olan bir şeyin zorunu başarmaktır!’ diyen Genel Başkan Pamukoplu, geçmişten bu güne resmen Antakya halkı ile alay edildiğinin de altını çizdi.

hepar-igc2

Hatay’ı dolaştığını ve yapılanları pek beğenmediğinin söyleyen Genel Başkan Pamukoğlu; “Antakya merkezde sadece bir tane göstermelik meydan var. Başkada hiçbir şey yok! Geçmişte Haçlıların hayalinde ekonomisi güçlü Antakya’yı almak vardı. Cengiz Han’ın da Anadolu’ya girerken bvir Antakya hayali vardı. Bugün gelin görün Antakya’yı! Bu mu güçlü ekonomisi olan Antakya! Resmen Antakya halkı ile bugüne kadar dalga geçilmiş. Eski çarşıdan geçtik, günah ya! Başka illere bakın bir de buraya. Antakya’ya hiçbir şey yapılmamış, bakımsız bir konumdadır” dedi.

Yerel seçimler ile ilgili de konuşan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu; “Bizim halkımız, yerel yönetimlerden çok bir şey istemiyor. O nedenle partimiz adaylarına söylüyorum. Halk ne istiyorsa verilecek! Yapacaksınız! Yapmayacak iseniz ne diye bu göreve talip oluyorsunuz. İstedikleri küçük şeylerdir, o nedenle ne istiyorlarsa verin! Bu konuda size tam yetki ve sorumluluk veriyorum. Ben size şunu veya bunu yapın demiyorum. Çünkü kendi bölgenizin sorununu en iyi siz bilirsiniz” diye konuştu. Pamuk, adaylarını izlediklerinin de altını çizdi.

hepar-igc3

Seçim çalışmalarında adaylarını özgür bıraktığını her fırsatta dile getiren Genel Başkan Pamukoğlu; “Madem adaysınız, halkın talep ve isteklerini iyi biliyorsunuz demek ki! Göreve geldiğinizde de o sorunları halledeceksiniz! Unutmayın seçim akılla kazanılır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here