Yazarımız Zorlu Bir Operasyon Sonrası Taburcu Oldu

0
1261

Gazetemiz yazarı Gürcan Özdemir, geçirdiği zor ve riskli sol femur patolojik kırık ameliyatı sonrası bugün Gelişim Hastane’sinden taburcu oldu.

Yazarımız Gürcan Özdemir, 2019 yılı Ekim ayından bu yana Adana Şehir Hastanesinde kemoterapi tedavisi görmekteydi. Pankreas organında oluşan kanserli dokunun kemiklere metastaz yapması sonrası yürümekte zorlanıyordu.

Son 3 aylık süreçte yatağa bağlı yaşıyor, akıllı ilaç kullanıyordu. Yazarımız Gürcan Özdemir; “Hasta-doktor ilişkisinde doktorumuz Sayın Zeki Karaoğlan yalnız Gelişim Hastanesi’nin, İskenderun’un değil Türkiye’nin övünç duyacağı bir niteliktedir” diyerek teşekkürlerini ve minnet duygularını ifade etti.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. M. Zeki Karaoğlan hastanın durumuna ilişkin şu açıklamaları yaptı; “14 Şubat Pazar günü sol femur patolojik kırığı sebebiyle hastanemize acil olarak getirilen Gürcan Özdemir’in onkoloji birimlerinden de görüş alınarak ameliyatının yapılmasına karar verildi. Zorlu ve riskli ameliyat 3 saat sürdü. Ameliyatın ilk safhasından itibaren başarılı geçtiği görüldü. Ameliyat sonrası bir haftalık süreçte yaranın kapandığı ve tedavinin olumlu sonuçlandığı görüldü.

Bu süreçte 22 Şubat günü yine kırılma tehlikesi içeren sağ femur üzerine ışın tedavisi uygulandı. Hastamız sevgili emekli öğretmen Gürcan Özdemir 24 Şubat tarihinde gerekli önlem ve önerilerle taburcu edildi. Sevgili Gürcan Özdemir’in ameliyat öncesi ve sonrası gözlemlediğim dirayetli yapısıyla 18 aydan beri kanserle mücadelesinde galip geleceğine inanıyorum, kanseri yeneceğini umuyorum.”

Bizde İskenderun Gazetesi olarak, değerli Yazarımız Gürcan Özdemir’e geçirmiş olduğu ameliyat dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, mücadele ettiği rahatsızlığına galip geleceğini umut ederek acil şifalar diliyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here