Yazar; “Büyük Arsuz Hayalimi Gerçekleştirmek İstiyorum!”

2
122

aziz yazar1CHP’li Eski Vekil Abdülaziz Yazar, Arsuz Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı…

Arsuz Belediye başkanlığı için CHP’den aday adaylığını açıklayan Hatay eski Milletvekili Abdulaziz Yazar; “Benim adaylığa başvurumun nedeni, geçmişteki birikimim, belediyecilik deneyimim, milletvekilliği görevim, en önemlisi de Arsuz’a olan sevdamdır!” dedi. Yazar, belediye başkanlığı döneminden bu yana büyük Arsuz hayalinin olduğunu, onu gerçekleştirmek istediğini de belirtti.

CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yazar’ın Petek Cafe’de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Arsuz Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladı. Toplantıya CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar da katıldı.

Toplantıda, yerel seçimlere az bir zaman kala CHP çatısı altında daha önce gerek belediye başkanlığı, gerekse milletvekili olarak görev yapmanın heyecanını bir kez daha belediye başkanlığı için yaşadığını söyleyen Aday Adayı Yazar; “Üç dönem Gözcüler Belediye başkanlığım dönemimde Arsuz ve çevresindeki belde ve köylerimizdeki vatandaşlarımızla mükemmel bir bağımız olmuştur. Sonraki iki dönem de çatısı altında bulunmaktan onur duyduğum CHP’den milletvekili seçildim ve hizmet ettim. Geçmişteki birikimim, belediyecilik deneyimim, milletvekilliği görevim, en önemlisi de Arsuz’a olan sevdamdır benim adaylığa başvurumun nedeni… Her kademesinde görev aldığım CHP’nin bayrağını Arsuz’a da dikeceğimize olan inancımı yinelemek istiyorum. İnanıyorum ki; aday adayı olan tüm arkadaşlarımız da benim gibi düşünmektedir. Elbirliğiyle bunu başaracağız” diye konuştu.

aziz yazar2

Hayalleri Değil, Gerçekleri Masaya Yatıracağız

Arsuz’u Arsuzluyla geleceğe taşıyacaklarını da kaydeden Yazar; “Aday olmamın tek nedeni; geleceğe altyapısını tamamlamış bir Arsuz bırakmak ve her yönüyle çağdaş bir dünya kenti oluşumuna katkı vermektir. Ekibimizle, bilgi birikimimizle de buna hazırız. Hayalleri değil, gerçekleri masaya yatıracağız. Bunu da tüm Arsuzlu hemşerilerimle birlikte başaracağız. Katılımcı, demokrat, güçlü, hep birlikte yöneteceğimiz bir Arsuz’dur hedefimiz. Dayanışma içinde oluşturacağımız ‘Turizm cenneti’ Arsuz için bu göreve talibim” dedi. Yazar, Gözüler Belediye Başkanlığı döneminden bu yana büyük Arsuz hayalinin olduğunu, aday olması ve seçimi kazanması halinde onu gerçekleştirmek istediğinin de altını çizdi.

Her aday adayına eşit mesafede olduğunu yineleyen Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da, İskenderun ve Arsuz ilçesinde nasıl aday belirleneceği yönünde bilgi verdi. Nasıl aday belirleneceği yönünde seçim komitesine teklif sunduklarını söyleyen Dudu; “İskenderun’da bütün üyelerin katılımı ile eğilim yoklaması yapılarak aday belirlenmesinin doğru olduğunu düşünüyoruz. Arsuz halkı kendi adayını belirlemesi için de Arsuz ilçemizde kamuoyuna dayalı genel merkez yoklaması yapılmasının uygun olacağını düşündük ve bu yönde olması için de teklifimizi genel merkeze sunduk. Seçim komitesi bu teklifimize sıcak bakıyor ama yine de nihai kararı MYK verecek” dedi.

Büyükşehir yasasının davasının sürdüğüne de dikkatin çekildiği toplantıda Dudu, seçim atmosferine girildiğini belirterek, Anayasadan halen bir kararın çıkmamasını geç kalındı olarak yorumladı.

2 YORUMLAR

  1. Sevgili eski milletvekilimizin parası o kadar çok ki, cinci hocalara saçıyor. Para bu kadar kolay kazanılmıyor sayın vekilim, milleti enayi yerine koymayın!

  2. Bırakın artık ortamı germeyi, provake etmeyi! Aziz YAZAR beyefendiliği, adam gibi adamlığı Ankara’ya çok yakın olması ve 15 yıllık belediyecilik bilgisi ile bu göreve en uygun kişiliktir. CHP’de şimdi birliktelik zamanı, Arsuz tek yürek olup gücünü göstermeli ki dik durabilsin…. Başarılar AZİZ YAZAR…

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here