“Karaağaç’a Kazandırdıklarımız Arsuz’a Kazandıracaklarımızın Teminatıdır”

0
122

necmettin acar1CHP’den Arsuz Belediye Başkanlığı için, Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar’da Aday Adaylığını açıkladı

CHP’den Arsuz Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olan Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, halka tutamayacağı sözleri vermekten kaçınacağını söyledi. Geçen seçimlerde olduğu gibi su seçimde de projeler sunmayacağını söyleyen Acar; “Büyük projeler ve olmayacak yatırımlar ile göz boyamak yerine, en acil ihtiyaçlardan başlayıp halkımıza hak ettiği belediye hizmetlerinin imkanlar doğrultusunda geleceğine dair söz veriyorum” derken, hayal ürünü projeler peşinde de koşmayacağını belirtti.

CHP İskenderun İlçe binasında geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği basın toplantısı ile Arsuz ilçesi için belediye başkanı aday adayı olduğunu kamuoyuna duyuran Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar; “35 yıllık belediyecilik tecrübem var. Belediyecilik yaşamımda çalmadık, çaldırmadık. Belediyenin bütçesini namus gibi görüp koruduk. Hiç kimseye borçlanmadan öz kaynaklarımızla hizmet yaptık. 2004 yerel seçimleri öncesi Karaağaç halkının istek ve arzuları doğrultusunda siyasete girdim ve SHP’den belediye başkanı oldum. 2009 yerel seçimlerinde de CHP’den tekrar seçildim. Halen CHP çatısı altında bu görevimi sürdürmekteyim. Ben ve arkadaşlarım göreve gelir gelmez önce insan diyerek kolları sıvadık ve beldemizin en önemli sorunlarını sırasıyla çözdük.

Birçok aday adayı arkadaşım var. Hepsine de başarılar diliyorum. Birçok projelerinden ve yapacaklarında söz ediyorlar. Halk eski siyaset oyunlarını artık benimsemiyor. Bu tür söylemlerin de modası zaten geçti. Neyi nasıl hangi kaynakla yapacağımız önemli. Halk yap göster diyor artık. Ben bugün projelerim veya yapacaklarımla karşınızda değilim. Karaağaç’a yaklaşık 10 yıldır kazandırdıklarımız ortada. Ben buradan halkımıza sesleniyorum; Karaağaç’a neler kazandırıldığını gelip bire bir beldemizde görsünler. Karaağaç’ın bundan 10 sene öncesini bilenler çok iyi görüyorlardır ki beldemiz artık o eski kaderine terk edilmiş belde değil. Bu yüzden ben ve arkadaşlarım Karaağaç’a kazandırdıklarımızı daha geniş bir alana yayarak tüm Arsuz’a da kazandırmak istiyoruz. Çünkü Karaağaç’a kazandırdıklarımız Arsuz’a kazandıracaklarımızın teminatıdır. Başarıyla çıktığım 2 seçim öncesinde de yapamayacağım işlerin sözünü vermedim. Bu tavrımı 2014 seçimleri öncesinde de sürdürmek niyetindeyim. Halkımıza tutamayacağımız sözleri vermekten kaçınacağız. Arsuz’un yeni ilçe olduğunu ve bütçesinin nelere yeteceğini de biliyoruz. Büyük projeler ve olmayacak yatırımlar ile göz boyamak yerine, en acil ihtiyaçlardan başlayıp halkımıza hak ettiği belediye hizmetlerinin imkanlar doğrultusunda geleceğine dair söz veriyorum. Hayal ürünü projeler peşinde de koşmayacağız” dedi.

Halkın isteği üzerine bu göreve talip olduğunu ifade eden Acar; “Karaağaç’ta yaptığım hizmetlerin halk tarafından takdir görmesi ve başta tüm Arsuz halkı olmak üzere, Karaağaç’ın içinden ve dışından halkın isteği ile bu göreve talip oldum. Kısmet olurda aday olursam ve halkın da teveccühünü alıp seçilirsem Arsuz’u bir bütün olarak ve en önemlisi halkla birlikte yönetmenin sözünü veriyorum” dedi.

Toplantıda hazır bulunan Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da, Arsuz’da çok adayın olmasının kendileri için zenginlik olduğunu, hepsinin de ilçeyi yönetecek bilgi ve birikime sahip kişiler olduğunu belirterek, Arsuz’da 30 Mart’ta CHP bayrağını dalgalandıracaklarına inandığını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here