Yayman; “Ak Parti Bayrağını Amanosların Burçlarına Dikeceğiz”

0
122

hüseyin yayman1Hatay Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yayman; “Ak Parti Bayrağını Amanosların Burçlarına Dikeceğiz”

AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Hüseyin Yayman, AK Parti İl Binası’nda basın toplantısı düzenledi. Yayman toplantıda, dinlere, dillere, medeniyetlere ev sahipliği yapan barış, kardeşlik ve hoşgörü şehri Hatay’da olmaktan onur duyduğunu kaydetti.

Kente hizmet etmek için kutsal bir yola çıktığını belirten Yayman, bu kutlu yola çıkarken temel bir hedefinin olduğunu vurgulayarak; “İnşallah bu kutlu yolda ortak akıl ve biz duygusuyla Hatay’ımıza hizmet edeceğiz. Bu vazife bize verilirse her düzeyde katılımcılığı esas alacağız. Ak Parti Hatay’a çok sayıda eser yaptı. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan eserleri Hatay’a getirdi. Allah izin verirse Sadullah Ergin’den devralacağımız Ak Parti bayrağını Amanosların burçlarına dikeceğiz. Onun tecrübelerinden sonuna kadar faydalanacağız. Biz anlayışıyla partimizi her düzeyde, her ölçekte birinci yapacağız. Hatay’a siyaset yapmaya değil, hizmet yapmaya talibiz. Türkiye 2023’te ilk 10 ekonomi arasında olacaksa bunun yolu Hatay’dan geçiyor. Yeni Türkiye’nin yolu buradan geçiyor. Allah nasip ederse şimdiye kadar AK Partimiz tarafından yapılan hizmetleri büyüteceğiz. Hatay’ımıza dair pek çok projemiz var. İstihdam, liman, yol, hastane, kültür merkezi, stat aklınıza ne geliyorsa” şeklinde konuştu.

Hatay’a dair yapacakları işlerden birinin de paralel devlet yapılanmasıyla mücadele etmek olduğunu belirten Yayman, ulusal güvenlik meselesi haline gelen ve milli güvenlik siyaset belgesine giren bu yapıyla sonuna kadar mücadele edeceklerini savundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here