Yaya Önceliği, Kırmızı Çizgilerle Farkındalık Yaratacak!

0
59

Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir!

İçişleri Bakanlığının öncülüğünde ülke genelinde uygulanmakta olan yaya önceliği farkındalık etkinliği kapsamında İskenderun’da, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve vatandaşların katılımıyla ‘Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir’ sloganı ile etkinlik gerçekleştirildi.

30 Mart 2021 Salı günü 12.00 – 15.00 saatleri arasında ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir’ temalı etkinlik, kentimizde Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın katılımıyla icra edildi.

İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliğinin ‘Önce Yaya Uygulaması’ konulu talimatları gereğince; Ülkemizin genelinde olduğu gibi İlçemizde ‘Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir’ mottosu ana temasıyla gerçekleşen etkinlik kapsamında; İlçemizdeki ana güzergahların üzerindeki ışıksız yaya geçitlerinde bulunan beyaz şeritlerden orta kısımda yer alan şerit kırmızıya boyanarak, ‘Yaya Önceliği ve Yaya Güvenliği’ hususlarında bir kez daha dikkat çekildi.

İlçemiz Şehit Pamir Caddesi üzerinde gerçekleştirilen programa; Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile İl ve İlçe Emniyet Müdürleri ve İl ve İlçe Jandarma Komutanları katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here