Cüneyt Pizza, 46 Yıllık Deneyimiyle Yeni Yerinde Hizmette

0
256

46 Yıldır Kalitesinden Ödün Vermeden İskenderunlara Hizmet Vermeyi Sürdüren CÜNEYT PİZZA, Bilinen Lezzet ve Kalitesiyle Yeni Yerinde!

İskenderunluları pizzayla tanıştıran Cüneyt Pizza, 46 yıllık deneyimiyle yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

31 Aralık 1975 tarihinde, pizzanın adı bile duyulmamışken, cesur bir girişimcilik örneği sergileyerek, İskenderun’da pizza yapımına başlayan Hidayet Cüneyt Şahinoğlu, başarılı geçen yılların sonunda İskenderun’da bir ‘marka’ haline geldi.

Pek çok İskenderunlunun ilk pizza deneyimini yaşadığı Cüneyt Pizza, şimdi de yeni yeri olan Mustafa Kemal Mahallesi 575 sokak No: 34/A adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

İlgi ve Alaka Bizleri Gururlandırıyor…

İnsanların ilgi ve alakalarının bu yeni yerlerini açmaya vesile olduğunu aktaran Cüneyt Pizza İşletmecisi Şahinoğlu; “İskenderun’da doğmuş, büyümüş ve şu an farklı şehirlerde yaşayan pek çok kişi memlekete geldiğinde bize geliyor ve bizim pizzalarımıza olan özlemlerini dile getiriyor. Kimi müşterilerimiz, pizza ile bizimle tanıştıklarını ve vazgeçemediklerini anlatıyor. Kimileri ise bizim lokantamızda tanıştıklarını veya ilk buluşmalarını gerçekleştirdiklerini ve sonra çocuklarıyla birlikte gelmeye devam ettiklerini anlatıyorlar. Daha birçok anılarını bizlerle paylaşan müşterilerimiz gururumuzu ikiye katlıyor.

Bu gururu yaşamak çok ayrı bir duygu! İnsanların bu ilgi ve alakalarının yeni yerimizi açmamıza vesile oldu. Yeni yerimizde, tüm Nardüzü, Karaağaç ve İskenderun bölgesine hâkimiz. Halkımıza bir telefon kadar uzağız. Bize (0.326) 618 22 77, (0.326) 617 68 33 ve (0.532) 547 01 06 numaralı telefonlardan ulaşarak istedikleri siparişi verebilirler. Tüm bölge halkımızı sade bir şekilde dizayn ettiğimiz yepyeni yerimize bekliyoruz” diye konuştu.

“Aynı İsim ve Aynı Kaliteyle Hizmete Devam Ediyoruz”

Cüneyt Pizza’nın kapandığı veya isim değişikliğine gittiği yönündeki asılsız iddialara da inanılmaması gerektiğini vurgulayan Cüneyt Pizza İşletmecisi Şahinoğlu; “1975 yılında başladığım mesleğime bugün de aynı aşkla ve aynı heyecanla devam ediyorum. İskenderun’da bir ‘Marka’ olan Cüneyt Pizza, aynı isimle, aynı kaliteyle İskenderunluların hizmetindedir ve olmaya da devam edecektir” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here