Yaşama Veda Eden Evladımız Sercan Süslü’nün Anısı e-Kitap’la Yaşayacak…

0
75

Yeni senenin 3. akşamı hoş bir sürpriz ile karşılaştım. 10 Haziran 2022’de Antalya’da vefat eden büyük oğlum Sercan Süslü’nün hocalarından biri olan Prof. Dr. Filiz Angay Kutluk beni aradı ve Sercan’ın Yüksek Lisan Tezinin e-Kitap olarak yayınlandığını ve Sercan’ın adının ve anısının bu vesileyle yaşatılacağını belirtti. Elbette duygulandım, gözlerim yaşardı, annesi de yoğun duygu seli yaşadı…

Bölüm 15 (sayfa 327-354)

Fidanımız ve evladımız Sercan Süslü’nün Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Finans ve Bankacılık Yüksek Lisans Programında yürüttüğü “ADLİ MUHASEBENİN YÜKSEKÖĞRETİMDEKİ YERİ” başlıklı tez çalışması 2023 yılının Aralık ayında Duvar Yayınları tarafından yayınlanan, editörlüğünü Doç. Dr. Halim AKBULUT ve Doç. Dr. Rıfat IŞIK‘ın yaptığı “SOSYAL, İNSAN VE İDARİ BİLİMLERDE İLERİ VE ÇAĞDAŞ ÇALIŞMALAR 2” adlı kitaba önemli bir katkı sunmuştur.

İlgili Yüksek Lisans tez çalışması Prof. Dr. Filiz ANGAY KUTLUK tarafından düzenlenen “ADLİ MUHASEBENİN YÜKSEKÖĞRETİMDEKİ YERİ” başlıklı çalışmanın genel çerçevesini oluşturmakta olup, elde edilen temel bulgular, bu mevcut çalışmanın temelini oluşturacak şekilde entegre edilmiştir.

Bu bağlamda, yüksek lisans tezinde gerçekleştirilen detaylı analizler ve metodolojik yaklaşımlar, bu çalışmanın ana konularını desteklemek ve zenginleştirmek adına önemli bir kaynak teşkil etmektedir. Bu bölüm, tez çalışmasının sunduğu benzersiz veriler ve analizlerle kitabın 15. bölümünde (Bölüm 15 sayfa 327’den 354 ‘e kadar) dikkat çekmektedir. Bu çalışma alanındaki önemli bir boşluğu doldurarak, literatüre özgün ve değerli bir katkı sunmaktadır.

Kitaba “https://www.duvaryayinlari.com/Webkontrol/IcerikYonetimi/Dosyalar/sosyal-insan-ve-idari-bilimlerde-ileri-ve-cagdas-calismalar-2_icerik_g3878_vUBBjSKN.pdf” web adresinden ulaşılabilir.

Prof. Dr. Sayın Filiz Angay Kutluk Hocamıza Çok Teşekkürler…

Son olarak, bu tez çalışmasının geniş bir okuyucu kitlesine ulaşarak bilim dünyasına değerli bir katkı sunmasına ve Sercan’ın anısını yaşatmasına vesile olan, pek çok isimsiz kahramana, yayın evi yetkililerine, e-Kitap emekçilerine, gönüllü destekçilere ve elbette Prof. Dr. Sayın Filiz ANGAY KUTLUK hocamıza sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyor, Sercan evladımıza tekrardan Allah’tan rahmet diliyor, ışıklarda uyumasını temenni ediyoruz…

Sercan Süslü kimdir?

10 Şubat 1990-10 Haziran 2022

Sercan Süslü (32), 10 Şubat 1990 İskenderun doğumluydu. İlkokulu Namık Kemal ilköğretim okulunda, Ortaokulu da, 5 Temmuz Ortaokulunda okudu. 2008 yılında İskenderun Lisesinden mezun oldu. 2010 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Kuyucak Meslek Y. Okulu 2 yıllık Muhasebe bölümünden mezun oldu.

Mezuniyet sonrası, Akdeniz Üniversitesi, Alanya İşletme Fakültesine başladı. Alanya İşletme Fakültesi’nden 2014 yılında başarıyla mezun oldu.

2016 yılında Antalya’da, ING Bank bünyesinde çalışmaya başladı. 2017 yılında, ING Bank Ticari Bankacılık alanında Türkiye ikincisi oldu. Başarı Belgesi’ni, İstanbul’da dönemin ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay’ın elinden 11 Kasım 2017’de aldı. Sercan Süslü, aynı bankanın başka başarı derecelerini de elde etti.

ING Bank’ın başarı ödülü olarak verdiği Mini Cooper otomobili, başarılı olarak, üç ay boyunca, yakıtı bankaya ait olmak üzere kullanmaya hak kazandı.

Akdeniz Üniversitesi’nde tezli Yüksek Lisans öğrencisi oldu. Gerek bankacılık alanında gerekse de yan dal olarak pek çok kursu bitirerek değişik dallarda sertifikalar aldı.

Görevi gereği Türkiye’nin değişik illerini gezdi. Yaz tatillerinde kendi imkânlarıyla İsveç, Finlandiya, Yunan Adaları (Rodos), Sırbistan, Makedonya, Arnavutluk ve Bosna Hersek’e gitti.

2021 yılının son günlerinde yeni nesil yazarkasa ve pos cihazı pazarlayan bir şirketin Antalya temsilcilerinden biri oldu.

Sercan Süslü, 6 Ocak 2022 akşamı solunum yetmezliği nedeniyle fenalaşarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi aciline kaldırıldı. Ağır Zatürree tanısıyla, bilinci kapalı bir şekilde Yoğun Bakıma alındı, bir süre oksijensiz kalmaktan kalbi ve beyni kısmi hasar gördü.

32’nci Yaş Gününe 10 Şubat 2022’de Yoğun Bakımda girdi.

Beş ayı aşkın süredir burada tedavi gören Sercan Süslü, 10 Haziran 2022 sabahı yine solunum yetmezliği neticesi yaşama veda etti.

Sercan Süslü, Antalya’da ikamet ediyordu, bekardı. Sercan Süslü, 13 Haziran 2022 tarihinde İskenderun Çankaya Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Sercan Süslü’nün anısı, vefatı sonrası da yaşayacak. Süslü’nün, Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Finans ve Bankacılık Yüksek Lisans Programında yürüttüğü “ADLİ MUHASEBENİN YÜKSEKÖĞRETİMDEKİ YERİ” başlıklı tez çalışması, 2023 yılının Aralık ayında Duvar Yayınları tarafından yayınlanan, editörlüğünü Doç. Dr. Halim AKBULUT ve Doç. Dr. Rıfat IŞIK‘ın yaptığı “SOSYAL, İNSAN VE İDARİ BİLİMLERDE İLERİ VE ÇAĞDAŞ ÇALIŞMALAR 2” adlı kitaba önemli bir katkı sundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here