Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi Hızla Devam Ediyor

0
22

Tosyalı, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatını İnceledi…

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Sakarya Mahallesinde yapımına başlanılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Tosyalı, bölgede önemli bir sportif ihtiyacın karşılanacağını ifade etti.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven’in de katıldığı inceleme ziyaretinde konuşan Başkan Fatih Tosyalı; “Sakarya Mahallemizdeki yarı olimpik yüzme havuzu projesinin yerinde incelemelerde bulunduk. İskenderun’da sporla sağlıklı bir nesil yetişmesini arzu ediyoruz. Gençlerimize ve değerli hemşerilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Yardımcılarının, birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette teknik ekipten çalışmalarla ilgili bilgiler de alan Tosyalı; “Bu tesisimizin inşaatı hızla ilerlemektedir. Şuanda temel açma çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar hızla devam ediyor. İnşallah daha sonrasında halkımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecektir” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here