Başkan Asaf Güven, Üçgüllük’teki Çalışmaları Yerinde İnceledi

0
49

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Üçgüllük Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Üçgüllük Mahallesinde gerçekleştirilen, menfez, istinat duvarı ve beton kanal yapım çalışmalarını inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. İlçe genelindeki mahallelerde çeşitli çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Güven; “İlçe genelindeki mahallelerimizde çeşitli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşımlarında bir sıkıntı yaşamaması adına, Üçgüllük Mahallemizi Akçalı Mahallemize bağlayan bağlantı yolu üzerinde bulunan menfeze, ek menfez çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Yağmur sularının oluşturduğu toprak kaymasının yerleşim yerlerine gelmesini engellemek adına istinat duvarını yapımını da tamamladık. Özellikle kışın yağmur sularıyla yükselen ve suyun akışının engellenmemesi adına beton kanal yapımı da gerçekleştirilerek bu konudaki tüm sorunları çözmeye çalışıyoruz.  Bazı mahallelerimizde yol yapım çalışmalarına da devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan incelemelerin ardından Başkan Asaf Güven, mahalle sakinleri ile de bir araya geldi ve onlarla sohbet etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here