“Yargının Özelleştirdiği Bir Ülkede Devrim Kaçınılmazdır”

0
68

Öncü Gençlik Komitesi, Ergenekon Davasında Düşman Hukukunun Uygulandığını Savundu

Bugün Silivri’de görülecek Ergenekon davası ile ilgili açıklamalarda bulunan Öncü Gençlik Komitesi üyeleri, bu davada düşman hukukunun uygulandığını savundular.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ülkede yaşananlara sessiz kalmaması gerektiğini ifade eden Öncü Gençlik Komitesi; “Tertipçiler, büyük bir telaş ve korkuyla, karara koşmaktadırlar. Uygulanan Türk Hukuku değil, düşman hukukudur. Kanunsuzluk seyredilemez, tertibe son vermek bütün Cumhuriyet Yurttaşlarının görevidir. Türkiye komşularıyla savaşa sürüklenmektedir. AKP-PKK el ele Türkiye’yi bölmektedir. Atatürk Cumhuriyetinin son izleri de silinmekte, NATO Cumhuriyeti kurulmaktadır. Bu yıkım ve dağılmaya izin verilmeyecektir” değerlendirmesinde bulundu.

Yargının özelleştirdiği bir ülke de devrim kaçınılmaz olduğunu da savunan Öncü Gençlik Komitesi, açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Türkiye, Silivri-Hasdal duvarlarını yıkarak, karanlıktan aydınlığa yürüyecektir. BOP Eş başkanlığı bu enkazın altında kalacaktır! Ulus Meydanlarında, Tandoğanlarda, Anıtkabir’de ayağa kalkan milyonlar, Atatürk Devrimi’nden aldıkları görevi, şimdi de Silivri Kalesi önlerinde yerine getirecektir! 13 Aralık’ta Türkiye’nin kalbinin Silivri’de atacaktır.

Mafya- Gladyo- Tarikat hukuku Silivri de yürütülüyor. Silivri’ye girmek için Amerika’ya F tipi çeteye AKP’ye karşı gelmek yeterli nedenlerdir. Silivri de ki duruşmalar naklen yayınlasın, bütün Türkiye görsün, hukuk nasıl katlediliyor, Amerikan tertibi nasıl uygulanıyor görsün halkımız. İşte AKP’nin dediği “İleri Demokrasi” budur. Hedefleri ülkemizi parçalamak, direnen yurtseverleri de hücrelerinde çürütmektir. Bunların hiç biri de olmayacak. Türkiye Silivri’den bir devrimle çıkacak. Yargının özelleştirdiği bir ülke de Devrim kaçınılmazdır.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here