Özel Tarihe Nikâh Yoğunluğu!

0
213

İskenderun Belediyesi 12.12.12 Tarihinde 19 Çiftin Nikâhını Kıydı

12 Aralık 2012 Tarihinde Saat 12.00’deki (12.12.12.12) Nikâh Teknede Kıyıldı

12 Aralık 2012 gününün (12.12.12) özel bir tarih olması dolayısıyla, İskenderun Belediyesi Evlendirme Dairesinde, nikâh yoğunluğu yaşandı. Genç çiftlerin evlilik kararını bu özel günde yaşama geçirmek istemi üzerine, günde ortalama 3-4 nikâh kıyılan İskenderun Belediyesi Evlendirme Dairesinde, 12 Aralık 2012’de 19 çiftin nikâh başvurusu hayata geçirildi.

‘Teknede ‘Evet’ Dediler

Bu özel günde, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan Zabıta Memuru Fatih Güçlü ve Emine Temel çifti ise tam saat 12.00’de nikâh memurunun ‘evlenmek istiyor musun?’ sorusuna ‘evet’ yanıtı verdiler. Bu özel günde düzenlenen nikâh töreni, teknede gerçekleştirildi. Belediye nikâh memuru Özgür Özkan’ın kıydığı nikâhta, Belediye Zabıta Müdürü Abdullah Kaya da şahitlik yaptı.

Teknede gerçekleştirilen törende konuşan İskenderun Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, belediye personelinin mutlu gününe katılmaktan dolayı sevinçli ve gururlu olduğunu belirterek, genç çifti, çiçek vererek kutladı. Zabıta Müdürlüğü personelinin de katıldığı nikâh töreninde, nikâh cüzdanını geline teslim eden Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, genç çifte günün anısına fincan takımı hediye ederek, “Her evlilik yıldönümünüzde bu fincanlarla kahve için, bu günü hatırlayın. Fincanı da damat yıkasın” dedi.

Bu özel günde, İskenderun’da nikâh masasına oturan ilk çift ise, saat 08.05’de ömür boyu birlikteliğe imza atan Hacı Özbahçeci ve Zelal Özbahçeci çifti oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here