Yapılamaz Denilenleri Başardık, Yatırımlarımız Sürecek!

0
237

gelişim hastanesi6Özel İskenderun Gelişim Hastanesinin Sağlık Yatırımları Basın Mensuplarına Tanıtıldı. Yapılan yeni binayla toplam yatak sayısı 138’e çıktığı Hastanede Onkoloji bölümünün de 2014 Mart ayı gibi hizmete girmesi için yoğun bir çaba sarf edildiği açıklandı.

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, sürekli olarak kendini yenileyen anlayışı ve yeni yatırımlarını kamuoyuyla paylaşmak üzere basın toplantısı düzenledi. Hafta sonu hastanenin yeni binasında gerçekleştirilen toplantıya Yalım Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yalım Yıldız, Yalım Group CEO’su Cüneyt Müjde, Hastane Direktörü Ozan Yaşar ve diğer idareciler katıldı.

Yatırmaların devam edeceği mesajı verilen toplantıda, bölge halkının şifayı yüzlerce kilometre uzakta aramamasının bunun yanında mali ve zaman kaybının önüne geçilmesinin amaçlandığı da vurgulandı. Polikliniklerin yeni binada oluşturulması sonrası, yıllardır hizmet veren eski binanın yatan hasta katları olarak değerlendirileceği müjdesini de veren hastanesi yönetimi, Onkoloji bölümünün de 2014 Mart ayı gibi hizmete girmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerini açıkladı.

gelişim hastanesi7

Yalım Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yalım Yıldız, yaptığı konuşmada yatırımların süreceği müjdesini de verirken; “Sağlık sektörüne girdiğimizde, insanlarımızın her hangi bir rahatsızlıktan dolayı şifayı yüzler kilometre uzakta aramamasını amaç edindik. Bu doğrultuda attığımız en önemli adımların bir tanesi yeni binanın açılması oldu. Kalp olsun, kanser tedavisi olsun elimizden gelen her şeyi yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz.  Biz insanımızın sağlık konusunda büyük şehirlere gitmesini, eziyet çekmesini, yorulmasını istemiyoruz. Yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Yalım Group Genel Koordinatörü Cüneyt Müjde ise İskenderun’a böyle bir sağlık tesisi kazandırdıkları için mutlu olduklarına işaret ederek; “Eski bina 2005 yapımı eski bir bina olduğu için renovasyona girecek, yeni binadaki konfor ve imkânlar eski binaya da kazandırılacak” diye konuştu.

gelişim hastanesi8

17 Bin Metrekare Kapalı Alan

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Direktörü Ozan Yaşar da Türkiye’de çok az hastanede hizmet veren bilgisayarlı tomografi ve onkoloji yatırımları hakkında bilgiler verirken, Türkiye’nin en gelişmiş marka hastanelerinde dahi Gelişim Hastanesinin hizmete açtığı yeni binadaki imkanların bulunmadığını belirtti. Yaşar, yeni, binayla ilgili bilgiler verirken; “9 bin metrekarelik yeni bina ile birlikte hastanemiz 17 bin metrekare kapalı alana ulaştı. Yoğun bakım ünitelerimiz ciddi anlamda büyüdü.  Koridor genişlikleriyle hasta konforuna yönelik çalışmalar yaptık. Hizmet kalitesinin yükselmesi ve hasta konforu bakımından yatırımlarımızı şekillendirdik. Bilgisayarlı Tomografi, kalp anjio cihazı da devreye girmiş oldu. Onkoloji ile ilgili bölüm de 2014 Mart ayı gibi devreye girmiş olacak. Sonuç itibariyle yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Poliklinikler yeni binaya alındı, eski binada da yatan hasta bölümleri olacak ve eski binamız renovasyona girecek. Yeni açılan alanlarla birlikte iki yeni ameliyathaneyi devreye koyduk” şeklinde konuştu. Yaşar, basın toplantısının ardından gazetecilere yeni binayı ve yoğun bakım ünitelerini gezdirerek kapsamlı bilgiler verdi.

Özel Gelişim Hastanesinde, yoğun bakım üniteleri, yüzde 100 başarı oranıyla Türkiye’nin sadece birkaç büyük hastanesinde hizmet veren bilgisayarlı tomografi hizmeti veriliyor. İki adet yeni ameliyathanenin devreye girmesi, Kalp ve Damar Cerrahisi, Türkiye’de yüzlerce hastanede olmayan çocuk yoğun bakım ünitesi, konfor ve teknoloji yatırımlarıyla toplam yatak sayısı 138’e çıktı. Onkoloji Bölümü çalışmaları ve daha birçok yatırımın büyük bir hızla sürdüğü müjdelerinin verildiği toplantıda, yatırımların İskenderun ve Hatay ölçeğinin ötesinde Türkiye’de örnek gösterilir yatırımlar olduğu gerçeği birçok kez vurgulandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here