Sorunları Ak Parti Kervanıyla Halledeceğiz!

0
88

mehmet dönmez6Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, geçtiğimiz hafta sonu parti binası önünde miting havasında geçen bir adaylık açıklaması yaptı. İskenderun için 59 proje hazırladığını söyleyen Aday Adayı Dönmez, iktidarı İskenderun’a taşımaya geldiklerini belirtti.

İlk olarak söz alan ve Ak Parti’den aday adayı olan 9 kişinin de vatandaşa hizmetkar olmak için bu yola çıktıklarını söyleyen İlçe Başkanı İbrahim Yaran, 31 Mart’ta Ak Parti iktidarı ile milletin tarihinin değişeceğini kaydetti. Yaran; “İskenderun’u aldıktan sonra önce şükür duası edeceğiz. Ardından bize yakışan üslupla eğlence düzenleyeceğiz. Daha sonra da hizmet kervanı yola çıkacak” dedi.

mehmet dönmez7

Kalabalık bir topluluğa seslenen Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez ise; İskenderun’un sorunlarını bildiğini belirterek; “Bahanelerden kurtulup üzerimize düşeni yapacağız. Aday olup belediye başkanı olursam burası için 59 proje hazırladık. Bu projeleri masa başında değil, tek-tek halkı dinleyerek hazırladık. Seçim çalışmalarında 224 mahalle toplantısı yaptık, 10 bin İskenderunlunun elini sıktık. Bunu yaparken de, hiçbir mezhepsel ve dini farklılığı diye ayırmadık. Hepsi ile gönül bağı kurduk. Bizim iktidarımızda İskenderun başka belediyeyi örnek alan değil, örnek gösterilecek. Buna sizde inanın! Çocuklarımızın geleceğini inşaat etmekte için iktidar ve Ak Parti zamanı diyoruz! İskenderun’un sorunları çözülmez veya gözünüzde büyütmeyin. Ak Parti kervanıyla bunlar halledilir. İktidarı İskenderun’a taşımaya geliyoruz” diye konuştu.

mehmet dönmez5

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here