Vergi Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

0
128

vergi haftası1Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı, toplumsal vergi bilincinin geliştirilmesi ve mükelleflerin vergiye gönüllü uyumun artırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının “Vergi Haftası” olarak tüm yurtta kutlandığını hatırlatarak, “26. Vergi Haftası”nın, 23 Şubat-1 Mart 2015 günleri arasında ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacağını duyurdu.

Bu kapsamda vergi bilincinin geliştirilmesi konusunda bilgilendirmek amacıyla öğrenciler vergi dairelerine davet edilerek veya okullarında ziyaret edilerek kendilerine çeşitli hediyeler verileceği belirtilirken, ilimizde ilk üçe giren gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerinin de işyerlerinde ziyaret edileceği kaydedildi.

Etkinlikler kapsamında ayrıca, Vergi Haftası için hazırlanan billboardlar vatandaşların yoğun olarak bulundukları kamu kurum ve kuruluşlarına, meslek odaları vb. yerlere asılacak, Hatay Spor Kulübü futbol müsabakası vergi sloganlı afiş açılacak.

Vergi Dairesi Personeline yönelik ise voleybol turnuvası ve tavla turnuvası düzenlenirken, dereceye giren personele çeşitli hediyeler verilecek. Ayrıca personelin katılımı ile stres yönetimi konulu kişisel gelişim semineri de düzenlenecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here