Venilia Parfüm İskenderun’da Açıldı!

0
647

venilia iskenderun1İşletmeciliğini Abdullah Kasapoğlu’nun yaptığı Venilia Parfüm, bayram öncesi İskenderunluların hizmetine girdi. Savaş Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi No: 37/B adresinde hizmete giren Venilia Parfüm, bitkisel ürünleriyle sektöre iddialı girdi.

Türkiye’nin ilk versiyon parfüm üreticilerinden olan Venilia Parfüm, kaliteli ürün, kaliteli hizmet anlayışını, tüm ülkeye yaymak için bayii zincirini geliştiriyor. Ülkenin pek çok yerinde şubesi bulunan Venilia Parfüm, Abdullah Kasapoğlu’nun işletmeciliğiyle yeni şubesini de İskenderunluların hizmetine sundu.

venilia iskenderun2

Venilia Parfüm’ün İskenderun’daki mağazasının açılışı sade bir tören ve kokteyl ile gerçekleştirildi. Açılış töreninde duygularını dile getiren İşletmeci Abdullah Kasapoğlu; “Türkiye’nin ilk versiyon parfüm üreticilerinden olan Venilia Parfüm’ün kaliteli ürünlerini ve kaliteli hizmet anlayışını İskenderunlularla paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Bitkisel ürünlerle sektörde iddialı olan Venilia Parfüm kısa zamanda İskenderunluların gözdesi olacaktır. Tüm İskenderun halkını mağazamıza, ürünlerimizle tanışmaya davet ediyoruz” dedi.

Venilia Parfüm’de, açık parfümün yanı sıra konsepte uygun cilt bakım kremleri, özel esanslı nostalji serisi kolonyalar, duş jelleri, şampuanlar da satışa sunuldu.

venilia iskenderun3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here