Vekil Karasayar; “Sizler İsteyin Biz Yaparız”

0
116

igc-karasayar1Ak Parti Yeni Yönetimi Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen olağan kongreyle oluşan Ak Parti İskenderun yeni İlçe Yönetimi İlçe Başkanı Vedat Tosun ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar öncülüğünde İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ak Parti heyetini İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Yeni seçilen yönetime çalışmalarında başarılar dileyen İGC Başkanı Aslan, “Kentimizde yaşanan son gelişmelerde İskenderun’a özel bir ilginin olduğunu gördük. Vekilimizin de bu gelişmelerde payı büyük. Yeni yönetiminde aynı hız ve şevkle çalışacağına inancımız tamdır” dedi.

igc-karasayar2

Kongre sonrası tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmak adına bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, medyayı çok önemsediklerinin altını çizdi. Tosun; “Bizim felsefemizde, dünyaya bakışımızda medya çok önemli. Bizler hizmetlerin bir ucundan tutarken sizler diğer ucundan tutuyorsunuz. Sizlerle birlikte çalışıp fikir alışverişinde bulunmak bizler için önemli. Fikirlerinize çok ihtiyacımız var. Her zaman kapınızı çalacağız” diye konuştu.

“Ne İstediyseniz Yaptık”

Son olarak söz alan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar da hükümetleri döneminde İskenderun’da hayata geçirilen projeleri anlattı. 14 yılda İskenderun’a büyük kazançlar sağladıklarını kaydeden Vekil Karasayar; “İskenderun son yıllarda en fazla hizmet alan ilçe oldu. İskenderunlu ne istediyse hükümetimiz fazlasını yaptı. Belediyeyi almak elimizi daha da güçlendirdi. Konu Hatay olunca hükümetimiz özel destek verdi. Tüm milletvekillerimiz birlik olduk, İskenderun ile ilgili alamadığımız yatırım olmadı. Yeter ki isteyin, sizler isteyin biz yaparız” dedi.

igc-karasayar3

Tüm Hayallerimiz Gerçek Oldu

Geçtiğimiz hafta sonu ilimize gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan İskenderun Üniversitesi sözünü aldıklarını da ifade eden Vekil Karasayar; “İskenderun Üniversitesi için alt yapımızı yaptık, Başbakanımızdan da sözü aldık. Kentimizde kurulacak teknik bir üniversite ile bölgemizdeki yatırım ve üretim artacak, daha kaliteli hale gelecek. Arap dünyasındaki kargaşa düzelince İskenderun dünyanın ticaret merkezi haline gelecek. Bu güne kadar İskenderun ile ilgili tüm hayallerimiz gerçek oldu, olmaya da devam edecek” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here