Hatice Bilen; “Oylarımızı Artırmaya Devam Edeceğiz!”

0
122

chp belen kadın1Kadın Üyelerin Danışma Toplantısı CHP Belen’de Yapıldı

CHP Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Şevlade Uzun, yaklaşan genel seçim nedeniyle tertip edilen değerlendirme toplantılarının ilkini CHP Belen İlçe Başkanlığında gerçekleştirdi. Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilgen Duman’ın da katıldığı toplantıya CHP Belen Kadın Kolları Başkanı Hatice Bilen ev sahipliği yaptı.

Toplantıda Kadın Kolları İl Başkanı Şevlade Uzun ile CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, bayan üyelerle birlikte fikir alış verişinde bulundular, yapılacak faaliyetler konusunda Belenli bayanlara yol haritasını anlattılar. Kadın Kolları İlçe Başkanı Hatice Bilen ve yönetim kurulu üyelerinden de bilgiler alan Kadın Kolları İl Başkanı Uzun, yaklaşan genel seçimden güçlü çıkılması adına Hatay genelinde el birliği yapılmasına dikkat çekti. Toplantıda ayrıca 15 ilçede ‘Dayanışma ve Danışma Kurulları’ kurulması konusunda mutabakata varıldı.

chp belen kadın3

Belen’de CHP’li olmanın zorluğuna da işaret eden Başkan Uzun, burada verilen mücadelenin önemli olduğunu ve bu bağlamda memnuniyetlerini de dile getirdi.

CHP Belen Kadın Kolları İlçe Başkanı Hatice Bilen ise yapılan bu ziyaretten ötürü Uzun’a teşekkürlerini iletirken, CHP Belen ailesi olarak Belen’de dün olduğu gibi yarın da yükselişe devam edileceğinin altını çizdi. Bilen; “Bizler rakamlarla ortaya çıkan bir ilçeyiz. Daha evvelki seçimlere göre oylarımızı %100 artıran bir ilçeyiz. Çalışarak ve emek vererek, insanlara doğru işlere imza attığımızı ispatlamış bir ilçe olarak oylarımızı yine artırmaya devam edeceğiz” diyerek iddialarını ortaya koydu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here