Vekil Karasayar; “Basın Çalışanları Önemli Bir Sorumluluk Üstlenmiştir”

0
86

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak, İskenderunlu basın çalışanlarının gününü kutladı.

Basın çalışanlarının önemli bir sorumluluk üstlendiğini vurgulayan Milletvekili Karasayar; “İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışıp, toplumun haber alma hakkını sağlayan basın çalışanları, kamuoyunun sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesinde önemli bir sorumluluk ve görevi üstlenmiştir. Bu bakımdan gazetecilik, günümüzün en dinamik ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir.

Zor şartlar altında kamu görevini yerine getiren değerli basın çalışanlarının toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayış ve özveriyle görevlerini yerine getireceklerine inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle önce görevleri başında hayatını kaybeden gazetecileri rahmetle anıyor, gazetecilik mesleğini icra eden ve basın camiasında çalışan tüm gazeteci arkadaşlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here