“Vebal Değil Dua Almaya Geliyoruz”

0
7

Nazmi Ceylan Sarıseki Mahalle Sakinlerinin Taleplerini Dinledi;
“Vebal Değil Dua Almaya Geliyoruz”

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Sarıseki Mahalle sakinlerini dinledi. Şikayetlerini dile getiren vatandaş su sorununa değindi. ‘Biz Yayla Suyumuzu İstiyoruz’ diyen mahalleliye açıklamalarda bulunan Nazmi Ceylan; “Bu bölgede yaşanılan sıkıntılar şahsi kavgalar yüzünden. Siyasi atışmalara, çekişmelere girmeyeceğiz amacımız zorluk çıkarmak değil kolaylaştırmaktır” dedi.

Sarıseki Kendi Kararını Vermeli

Yapmayı planladıkları hizmetlerden de bahseden Ceylan; “En büyük probleminiz Taş Ocaklarından gelen yüklü araçlardır. Bölgeyi rahatlatacak yeni yol güzergâhları sağlayacağız. Bir çocuğumuzun canına bir şey olsa bu vebalin altından kimse kalkamaz. Siyaset arenasına insanların duasını almak için çıktık ah alanlardan olmayacağız.

Sanayi ve güzel doğa arasına sıkışmış sosyal faaliyetlerden, elektrik sorunundan fabrika dumanlarına, içme suyundan kamyonların hayati tehlikesine kadar birçok konuyu biliyoruz. Ben bu makama talip olduysam sizlerin bu bölgenin sorunlarını çözmek için oldum. Kimse dışarıdan gelip sokaklarını dahi bilmediği yerlere merhem olma naraları atmasın” açıklamasında bulundu.

Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Muhtar adayların da katılımıyla programı tamamladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here