Esnaf, Mehmet Duduoğlu’nu Umut Olarak Görüyor!

0
25

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, İskenderun’da Ziya Gökalp Caddesi ve Kanatlı Caddelerinde hizmet veren esnafları ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam etti. Duduoğlu’na, İskenderun’u liyakatle yönetecek kadroları, ilçe yönetimi ve parti üyeleri eşlik etti.

Esnafların taleplerini dinleyen, hal ve hatır soran, güler yüzle karşılanan CHP’li Başkan Adayı Duduoğlu’na esnaflar da depremin yaralarının bir an evvel sarılmasını, kentin iyileştirilmesi ve iş ortamının desteklenmesi gibi talepleri dile getirdi. Esnafları dinleyen Duduoğlu, kendisine iletilen talepleri dikkate alacaklarını ve uygulanması için gereken çalışmayı yapabileceklerini söyledi.

Duduoğlu, belediyelerin esnafın çalışma ortamını güzelleştirmesinin Belediyenin görevleri arasında olduğunu, bir görev ve bir sorumluluk olduğunu belirtti ve “Yerel esnafa destek sağlayacak projelere imza atmaya geliyoruz” dedi.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’nun, bu cevabını esnaflar, olumlu karşıladı ve başkan adayına başarılar dilediler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here