Vatandaş Şikayetçi!

0
77

çöp şikayeti1İskenderun’da çevre temizlik işlerini sürdüren Envitec firması, gelişi güzel çalışmaları ile hem esnafı hem de vatandaşları rahatsız ediyor. Ak Parti İlçe binası karşısında bulunan çöp konteynırları içi boşaltıldıktan sonra kaldırım üzerine bırakılınca çevre halkı duruma isyan etti.

Son zamanlarda çevre temizliği konusunda sıkça şikâyet konusu olan temizlik firmasının, gelişi güzel çalışmaları da tepkilere neden oluyor. Az adamla İskenderun’da temizlik görevini sürdürmeye devam eden Envitec firması temizlik görevlilerinin, dün Ak parti İlçe Binası karşısında bulunan kavşak üzerinde çöp konteynırlarının, yapılan ceplerde bulunması gereken konteynırlardan birini maalesef kaldırım üzerine gelişi güzel bıraktığını kaydeden vatandalar, bu durumdan rahatsız olduklarını ifade ederek tepkilerini dile getirdiler.

Şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar, bu ve buna benzer küçük ama can sıkıcı durumların kentin birçok yerinde yaşandığına da dikkat çekerek temizlik firmasının ve çalışanlarının daha dikkatli davranmaları gerektiğine işaret ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here