Vali Topaca’ya İftara Davet Ziyareti

0
191

ortodoks kilisesi9İskenderun Rum Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı Yönetiminden Vali Topaca’ya İftara Davet Ziyareti

İskenderun Rum Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı yönetimi, ilkini geçtiğimiz yıl düzenlediği Kent Protokolüne yönelik “İftar Yemeği Programını” bu yıl da gerçekleştirecek. Vakıf Yönetimi, bu konudaki davet ziyaretlerini sürdürüyor.

Vakıf Başkanı Can Teymur başkanlığındaki heyet, önceki gün Hatay Valisi Ercan Topaca’ya nezaket ziyaretinde bulunarak, Cuma günü tertip edilecek iftar yemeğine davet etti. Beraberinde Vakıf Yöneticileri Corç Boğazoğlu, Ferit Baytaroğlu ve Cemaat Üyesi Gazeteci Rızkullah Terbiyeli olduğu halde Vali Topaca’yı ziyaret eden Başkan Can Teymur, tüm kent protokolünün yanı sıra Hatay Valisi Ercan Topaca’yı da vakıf olarak verecekleri iftar yemeğinde görmeyi temenni ettiklerini belirtti. Başkan Teymur, bu ziyaretin ayrıca bir tanışma ziyareti niteliğinde olduğunu da kaydetti.

Yapılan davetten ötürü memnuniyetini belirten Hatay Valisi Ercan Topaca ise İskenderun Rum Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı yöneticileri ile tanışmaktan mutlu olduğunu da belirtti. Vali Topaca İskenderun’da verilecek iftar yemeğine de programının el verdiğince katılmaya çalışacağını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here