Vali Topaca’dan Sert Terör Mesajı!

0
62

kınama-vali topacaHakkâri Dağlıca ve Iğdır’daki terör saldırıları sonrası Hatay Valisi Ercan Topaca sosyal paylaşım hesabından paylaştığı sert mesajında; “Askerlerimize saldıran hainlere verilecek ceza öyle olmalı ki, bir daha bu alçaklığı yapmaya ve insan içine çıkmaya cesaret edemesinler” dedi.

Terör örgütünün Hakkâri Dağlıca ve Iğdır’da yaptığı saldırılar herkesi derin üzüntüye boğdu. İskenderun’da dahil olmak üzere yurdun dört bir yanından Türk bayrakları ile yürüyüşler düzenlendi. Şehirler Ayyıldızlı Türk Bayraklarıyla donatılarak halk şehitlerine sahip çıktı.

Son günlerde yaşanan terör saldırıları sonrası hayatını kaybeden asker ve polis şehitler ile ilgili Hatay Valisi Ercan Topaca da sosyal paylaşım hesabından duygularını kaleme alarak takipçilerine sert bir terör mesajı verdi.

Saldırılar ile ilgili yaptığı paylaşımda Topaca, “Vatanımızı ve Milletimizi savunurken şehit olan asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabırlar dilerim. Askerlerimize saldıran hainlere verilecek ceza öyle olmalı ki, bir daha bu alçaklığı yapmaya ve insan içine çıkmaya cesaret edemesinler. Hainler ve destekçileri askerimiz ve polisimizden merhamet beklemesinler. İnsan hakları ve hukuk gibi değerlerin arkasına saklanmasınlar” şeklinde görüşlerini açıkladı.

Vali Topaca daha önce ki Mardin saldırısında da Twiter hesabından şu mesajları takipçileri ile paylaşmıştı; “Mardin’de şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yakınları ve arkadaşlarına sabır dilerim. Türk Polisi bunun da üstesinden gelecektir. Türk Milleti, askeri ve polisiyle şehit olmaktan korkmaz. Çanakkale ruhu yok olmadı. Gerekirse hepimiz şehit olur, hainlere geçit vermeyiz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here