Vali Topaca; “Yeni Yıl Ülkemize ve Milletimize Hayırlar Getirsin”

0
71

yeni yıl-ercan topacaHatay Valisi Ercan Topaca, yeni münasebetiyle yayınladığı mesajında, yeni umutlarla 2015 yılını karşılamanın mutluluğunun yaşandığını vurguladı.

Her yeni yıl yeni hedefleri ve beklentileri de beraberinde getirdiğini kaydeden Vali Topaca; “Bu bakımdan önümüzdeki yılların ümit ettiğimiz ve gelecek yılların daha müreffeh bir şekilde yaşanabilmesi için hepimize düşen görev ve sorumluluklar vardır.

Aynı şehirde yaşayan vatandaşlar olarak bizlerin en önemli sorumluluğu, birbirimize karşı hoşgörü içerisinde, farklılıklarımızın ilimize özel kılan bir zenginlik olduğu bilincini güçlendirerek yaşamaktır. Hatay’ın bize geçmişten kalan bu hoşgörü iklimini daha da pekiştirerek gelecek nesillere aktarmak en büyük gayemiz olmalıdır. Hatay Valiliği olarak bizler de, bölgemizde ve dünyada yaşanan sıkıntılara rağmen ilimizin geleceğinin bugününden daha iyi olması için yaptığımız çalışmalarda sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek daha iyiye, daha güzele ulaşmak için elbirliği içinde çaba gösteriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ilimize, ülkemize ve milletimize, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, bütün Hataylı hemşerilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutlarım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here