Vali Topaca, Bölgedeki OSB’leri Gezerek, Çalışmalar Hakkında Brifing Aldı

0
69

vali-osb ziyaret2Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yetkililerinden bölgede devam eden faaliyetler hakkında brifing aldı.

İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleşen toplantıya İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, OSB Başkanı Fatih Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, işadamları ve ilgili il müdürleri katıldı. Vali Topaca toplantıdan sonra İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesinde de incelemelerde bulundu.

vali-osb ziyaret3

Payas ve Erzin’de de İncelemelerde Bulundu

Vali Topaca, İskenderun’dan sonra Payas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde de yöneticiler ve işadamları ile bir araya geldi. Vali Topaca buradaki toplantıdan sonra bölgede bulunan Nursan Metalürji’ye ait sanayi tesislerinde incelemelerde bulunarak Nursan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş’ten bilgi aldı.

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret eden Vali Topaca, burada da bir toplantı yaptı. Erzin ilçesine yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili ayrıntıların masaya yatırıldığı toplantıda, bakanlık tarafından imar planı onaylanan Erzin Sanayi Bölgesinin ilk etapta 520 dönüm üzerine kurulmasının planlandığı kaydedildi. Vali Topaca daha sonra Organize Sanayi Bölgesinin yapılacağı alana giderek yetkililerden bilgi aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here