Öğrencilere Belediyenin Hizmetleri Anlatıldı

0
86

bld-öğrenci ziyaretİskenderun Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu öğrencileri, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel’i ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Rehber öğretmen Osman Çavuş ve sınıf öğretmeni Fatma Öcal’la birlikte, Başkan Yardımcısı Cemil Çengel’i ziyaret eden 4-B sınıfı öğrencileri, yerel yönetim olan belediye hizmet binasını yerinde gördüler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Cemil Çengel; “Belediyeler hayatın her kademesinde vardır. Belediyeler halka hizmet veren yerel yönetimlerdir. Belediye olarak eğitime, geleceğimiz olan çocuk ve gençlerimize önem veriyoruz. Her zaman eğitimin yanındayız. Sizler bizim geleceğimiz, yarınlarımızsınız. Ben de bir eğitimciyim. Ziyaretinizden, sizleri burada görmekten dolayı mutluyum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Konuklarıyla bir süre sohbet eden Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, belediyenin görev ve yetkileri hakkında öğrencilere bilgiler verdikten sonra, ziyaret anısına birlikte fotoğraf çekildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here