Vali Lekesiz Kadın Girişimciler Kurulunu Ziyaret Etti

0
309

vali kagid1Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı sohbet ortamında geçti ve ağırlıklı olarak bayanların toplumda aktif rol almaları gerektiğine vurgu yapıldı. Daha güçlü daha müreffeh bir Türkiye inşa etmek için bayanların da bu ülkede söz sahibi olması gerektiğine  vurgu yapan Vali Lekesiz ziyarette yaptığı konuşmasında; “Kadınlar yaşadıkları dünyanın ve ülkenin mimarı konumunda oldukları için daha fazla söz sahibi olmaları gerektiğine inanıyoruz. Bu konuda da kadınlara hayatın her alanında daha fazla çalışmaları ve toplumsal mutabakat çerçevesi içerisinde aktif olması gerektiğine inanıyoruz. İskenderun’a da Kadınlar için Mesleki Eğitim programı kapsamında  düzenlenen  Gönül elçileri projelerini de hayata geçirmek için çalışmalar yapıyoruz. Kadınlarımızın bu projelerle daha güzel hizmetlere imza atmalarını temenni ediyoruz” dedi.

vali kagid2

Ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getiren Türkiye Odalar Borsalar Birliği Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ise 1 yıl içerisinde yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında Vali Lekesiz’i bilgilendirdiler. Kadınlarımıza yönelik uygulamalı girişimcilik eğitimlerine hiç ara vermeden devam edildiğini; ayrıca 2014 yılında yapılacak olan kadınlarımızı çalışma hayatına teşvik amaçlı hazırlanan ödüllü yarışmanında bilgisi paylaşıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here