Vali Lekesiz: “Dünya Değişiyor, Bu Değişime Ayak Uydurmak Bir Zorunluluktur”

0
126

il idare kurulu2İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in başkanlığında, Ottoman Otel’de gerçekleştirildi. Türk Telekom Hatay İl Müdürü Ramazan Gezer’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ile İl İdare Şube Başkanları katıldı.

Vali Lekesiz, yaptığı konuşmada dünyanın sosyal, ekonomik, kültürel ve daha pek çok alanda köklü değişimlere ve gelişmelere sahne olduğunu, sadece bilişim sektöründe ortaya çıkan gelişmelerin bile insan hayatını doğrudan etkilediğini ifade ederek; “Tüm bu gelişmeler bugünü iyi analiz edip geleceği  iyi tasarlamamızı zorunlu kılıyor. Zaten bugünü iyi analiz edip geleceği de sağlıklı bir şekilde tasarlayamazsak ister birey olsun, ister kurum, ister il, ister ülke olsun geleceği ıskalayacaktır. Dünya değişiyor ve bu değişime ayak uydurmak bir zorunluluktur. Bunu başaramazsak dünya değişir ve biz arkasında kalırız” dedi.

Ülkemizin konumu açısından önemine de değinen Vali Lekesiz; “Türkiye adeta bir kavşak noktasında. 54 ülkeye 3-4 saatlik bir mesafede bulunuyor. Artık uçakla gidilemeyen bir yer yok. Bu durum, ülkemiz için müthiş fırsatları da beraberinde getiriyor. Tüm bu gelişmeler daha güçlü bir geleceği kurmamız için günümüzü iyi değerlendirmemizi, geleceği iyi kurmamızı ve işimizi iyi yapmamızı gerektiriyor” diye konuştu. Vali Lekesiz İl İdare Şube Başkanlarına, çalışmalarından ve ilimize kattıklarından dolayı da teşekkür etti.

Daha sonra Vali Yardımcısı Volkan Köksal  “Hatay’ın 2023 Yılı Hedefleri” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Toplantının ardından, “Türk Telekom Kurumsal Müşteri Günleri” sunumuna geçildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here