Vakıf Bank Antakya’da 3. Şubesini Açtı

0
477

vakıfbank antakyaVakıf Bank, Türkiye genelinde olduğu gibi Antakya’da da yeni şube açılışlarına hızla devam ediyor. Vakıf Bank’ın yeni Şubesi Cumhuriyet Caddesi Antakya Belediye binasının altında hizmetine girdi. Yeni açılan Köprübaşı şubesi ile Antakya’da 2 olan banka sayısı 3’e yükseldi.

Vakıf Bank’ın yeni açılan Köprübaşı şubesinde müdürlük görevine Gassan Mazmanoğlu getirildi. Kurulduğu günden bu yana faaliyetlerini ülke ekonomisinin büyümesi, gelişimi ve dünya ekonomisiyle bütünleşmesine katkıda bulunmak amacıyla sürdüren ve Türk bankacılığında köklü bir geleneğin ve deneyimin simgesi olan Vakıf Bank, bundan böyle de sektörünün en iyi hizmet sağlayıcıları arasındaki yerini güçlendirerek, sürdürülebilir büyüme stratejisi doğrultusunda hissedarlarına ve ekonomiye daha fazla değer katmak için gerekli olan tüm bileşenlere sahip olarak, yeni açılan köprübaşı şubesi ile Antakya halkına hizmet verecek.

Sunduğu ürün ve hizmetler, sağladığı güvenle Türkiye’nin lider bankalarından biri olma vizyonuyla hareket eden Vakıf Bank’ın temel değerlerinin; güvenilirlik, sosyal sorumluluk, sonuç odaklılık, müşteri odaklılık, yenilikçi olmak, takım olmak, sadakat ve liderlik olarak özetlenebilir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here