Cumartesi 3 Maç, Pazar 1 Maç!

0
95

spor-programSpor Toto 2. Lig ve 3. Lig temsilcilerimizin bu haftaki maç programları bugün başlıyor. Lider Hatayspor, Payas Belediyespor 1975 ve Kırıkhanspor, maçlarını bugün yaparken, İskenderun Demir Çelikspor ise rakibini yarın evinde konuk edecek.

2. Lig Beyaz grupta liderliğe yükselen Hatayspor, bugün deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor’a konuk oluyor. Taraftar desteği ile Konya deplasmanına çıkacak olan Hatayspor, bu önemli karşılaşmadan galip gelip liderliğini sürdürmek istiyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975 ise sahada oynadığı futbolu skora yansıtmak istiyor. Bu yaparken taraftar desteğini görmek istediklerini kaydeden Teknik Direktör Ender Tıraş; “Her zamankinde bugünlerde taraftar desteğine daha çok ihtiyacımız var. Rakiplerimiz karşısında ortaya koyduğumuz futbol ortada, ama aldığımız sonuç da ortada. Artık bunu Kahramanmaraş maçı ile yıkıp, taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımımız Kırıkhanspor’da ligin üst sıralarını zorlayan Belediye Vanspor ile bugün Van’da karşılaşacak. Geçen haftaki alınan galibiyeti bugün Van Belediyespor’dan alınacak galibiyetle taçlandırmak isteyen Kırıkhanspor, bu zorlu deplasmandan mutlak puan veya puanlar dönek istiyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, yarın evinde ligin üçüncü sırasında yer alan Alanyaspor’un konuk ediyor. Bu zorlu karşılaşma öncesi futbolcuları ile konuşma yapan Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, puan kaybına tahammüllerinin olmadığını anlatarak, bu zorlu karşılaşma sonunda rakiplerinin elini boş göndermelerini istedi. Program şöyle olacak: è è

İskenderun Demir Çelikspor-Alanyaspor

10.11.2013 Pazar Saat 13.30

5 Temmuz Stadı

Tolga Kadaz, Muzaffer Kaşıkçı, Tunahan Ertem

Konya Anadolu Selçukluspor-Hatayspor

09.11.2013 Cumartesi Saat 13.30

Belediye Atatürk Stadı

Ömer Faruk Ocak, Özkan Yaşasın, Eser Eti

Payas Belediyespor 1975-Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor

09.11.2013 Cumartesi Saat 13.30

5 Temmuz Stadı

Özgür Aygün, Alparslan Yılmaz, İsmail Taygun Tasalı

Belediye Vanspor-Kırıkhanspor

09.11.2013 Cumartesi Saat 13.30

Van Atatürk Stadı

Murat Türkoğlu, Erhan Gündoğdu, Ömer Faruk Bakır

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here