Üysen, Takımı Uçurumdan Aldı!

0
55

iskenderunspor6İskenderunspor 1967’yi, TFF’ye Yatıracağı 25 Bin TL Kara-Kara Düşündürüyordu!

İskenderunspor 1967’de yaşanan belirsizlik yerini korurken, takımın Bölgesel Amatör Lig’e katılabilmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna yatırılması gereken 25 bin Liralık Teminat eski başkan Nuri Üysen’den geldi. Son gün olmasına rağmen, takıma talip olan kişilerin bile federasyona teminat mektubunu yatırmaması kentin ne kadar duyarsız durumda olduğunu gözler önüne serdi.

Bugüne kadar takıma çok ciddi maddi destekler veren işadamı Nuri Üysen, başkanlıktan ve yöneticilikten istifa etmesine rağmen federasyona yatırılması gereken 25 Bin Liralık Teminat Mektubunu yine cebinden verdi. Öte yandan takıma sahip çıkmak isteyenlerin konuşmaya gelince var oldukları, iş paraya gelince kimsenin elini cebine atmaması taraftarların büyük tepkisine neden oldu.

Görevini bir süre önce bırakan eski Başkan Nuri Üysen ise takımı bu durumda bırakılmaması gerektiğini düşünerek, kulübün mali işlerle ilgili yöneticisi Ahmet Öz’e verdiği talimatla durumu çözdü ve TFF’ye yapılan teminatla İskenderunspor 1967’yi adeta uçurumun kenarından kurtarmış oldu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yönetici Ahmet Öz; “Durum oldukça vahimdi! Nuri Bey istifa ettikten sonra kimse arayıp sormuyordu. BAL’a bile gitmemiz tehlikeye girdi ancak gelişmeleri öğrenen Üysen yine elini taşın altına koyarak federasyona teminat mektubunu yatırarak Bal liginde mücadele etmesini sağladı” dedi.

Şimdi bundan sonra gözler yöneticilerde! Kim başkan olacak neler yapılacak ve kimler transfer edilecek merakla bekliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here