Uyar; “Hiçbir Olay Birliğimizi Ve Dirliğimizi Bozamaz”

0
74

Şehit Ahmet Tor Kışlası önünde patlatılan bombalı araçla ilgili bir açıklama yapan CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar; “Hiçbir güç ve olay bizim birliğimizi ve dirliğimizi bozamaz” dedi.

Türkiye üzerinde uluslar arası çıkar odaklarının bir takım oyunlar oynamaya çalıştığını açıklamasında özellikle belirten Süleyman Uyar; “Uluslar arası çıkar odaklarının ülkemiz üzerinde oynamaya çalıştığı oyunlar artık herkes tarafından bilinen bir gerçek. Maşa olarak kullanılan bir örgüt aracılığıyla birliğimiz ve dirliğimiz tehdit edilmeye çalışılıyor. Acı olan ülkemizi on bir yıldır yöneten AKP iktidarının dar görüşlülüğüdür.

BOP Eş başkanı olarak ABD taşeronluğunu sürdüren bir başbakan tarafından yönetildikçe bu oyunlar sürecektir. Bizler halk olarak bu tezgâha düşmeyecek ve er ya da geç bu oyunu bozacağız. Bu güzel ülkenin renkleri olarak en fazla barışı ve huzuru hak eden bir toplumuz. Hatay’ımız bu konuda dünyaya örnektir. Ne AKP’nin yanlış politikaları, ne de bir takım maşa örgütlerin eylemleri bizi ve toplumsal barışımızı bozamayacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here