İnşaat’tan Gayrimenkule Güven Veriyor!

0
289

Proje ve mühendislik firmalarından biri olan 2M İnşaat, 2M Gayrimenkul olarak da kısa sürede çalışmalarına hız verdi. Firma ortakları İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Kıraç ve İnşaat Mühendisi Mehmet Yılmazlar gösterilen ilgiden oldukça mutlu olduklarını belirtirken, profesyonel bir anlayış ile vatandaşların isteklerine kısa sürede cevap verebildiklerini belirttiler.

İskenderun’da inşaat sektörünün günden güne geliştiğini belirten İnşaat Yüksek Mühendisi Kıraç; “Gayrimenkul danışmanlığı, gerçekten günümüzde güven isteyen bir meslek. Yıllardır İskenderun’da gerek müteahhitlerin, gerekse bireysel müşterilerimizin güvenlerini kazanmış bir kuruluşuz. Gayrimenkul eksperliği konusunda da profesyonel olarak çalışmış ve talepler doğrultusunda, gayrimenkul departmanımızı açma gereksinimi duymuş bulunmaktayız.

Departmanımız günden güne gelişmekte ve ihtiyaçlara cevap verebilecek bir pozisyona gelmiştir. Her türlü Gayrimenkulün alım ve satım işlemleri tarafımızdan profesyonelce gerçekleştirilmektedir. Gayrimenkul departmanımız ile de birlikte inşaat adına her şeye cevap verebilecek güce sahip olmuş durumdayız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here