Üniversite-Sanayi İşbirliği Bölgesel İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

0
108

mkü-sanayiBilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının organizasyonu ile ilimizde gerçekleştirilecek olan “Üniversite-Sanayi İşbirliği Bölgesel Toplantısı”nın daha verimli değerlendirilmesi için neler yapılabileceğine yönelik, Mustafa Kemal Üniversitesinde bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

16 Kasım 2013 tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının organizasyonu ile Hatay Kahramanmaraş ve Osmaniye illerini kapsayan, Bakanların da katılımının muhtemel olduğu sempozyumun istişare toplantısına Hatay Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Lokman Yeşilkaya ve Şube Müdürü Sunday Balıkoğlu, Prof. Dr. Mustafa Erayman, Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Kanca, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Serdar Yılmaz Saraç, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Yeter, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Talay ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özen, Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Soylu, Antakya Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali Muratoğlu, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Doksöz ve MÜSİGEM Uzmanları katıldı.

İstişare toplantısında, TR63 bölgesi olarak tanımlanan ve Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinden Valiler, Rektörler, Ticaret ve Sanayi Odaları, çeşitli kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile Sanayicilerin katılım göstermesi hedeflenen bu sempozyum ile Kamu-Üniversite-Sanayi arasındaki işbirliğinin ne aşamada olduğu, yeterlilik derecesi, nasıl geliştirilebileceği ve sempozyum verimliliğinin arttırılmasının yolları tartışıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here