Ümit Günay’dan Diş Dünyasına Ziyaret!

0
71

ümit günay9“Herkese Ulaşmaya, Sorunlarını Dinlemeye ve Çözüm Yolları Bulmaya Gayret Sarf Ediyorum”

CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Ümit Günay, geçtiğimiz aylarda faaliyete giren Diş Dünyası yetkileri ile bir araya geldi. İskenderun ve bölgesine önemli bir hizmet kazandıran Diş Hekimi Bestami Yılmaz ve arkadaşlarının polikliniğini ziyaret eden Ümit Günay, Yılmaz ve ekibi ile birlikte fikir alış verişinde bulundu.

Son derece modern ve hijyenik olan Diş Dünyasının İskenderun için önemli bir kazanım olduğunu ifade eden CHP’li aday adayı Ümit Günay; “İskenderun’da sağlıklı hizmet veren insan sağlığına önem veren tüm kurum ve kuruluş temsilcilerimizin yanında olduğumu belirtmek isterim. İskenderun Belediye Başkan aday adaylığım süresince ulaşabildiğim herkese ulaşmaya sorunlarını dinlemeye ve çözüm yolları bulmaya gayret sarf ediyorum” dedi.

İskenderun Belediye Başkan aday adayı Ümit Günay, İskenderun’da halka hizmetlerin sağlıklı götürülmesi noktasında imkan verildiği takdirde elinden gelen tüm gayreti göstereceğini ifade ederken, İskenderun’u güneyin incisi mega şehir yapmak için projelerinin de hazır olduğunu belirtti ve çalışmalarını emin adımlarla sürdürdüğünü ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here