“Ülkeyi AKP Karabasanından Kurtarmak Ortak Arzumuz”

0
70

ender çolakoğlu27CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu İSMO’yu Ziyaret Etti

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu, İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nı (İSMO) ziyaret ederek oda başkanı Alaattin Özbülbül ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Oda Başkanı ve yöneticilerine kabulden ötürü teşekkürlerini sunan Dr. Ender Çolakoğlu; “Daha önce kamuoyunda açıkladığım gibi 2015 seçimlerinde CHP Hatay Milletvekili aday adayıyım. Talip olduğumuz görevle ilgili ülkenin güncel siyasi olaylarını, ülke sorunlarını, Türkiye’nin genel durumunu konuşmak, tavsiye, görüş önerilerinizi almak, sizlerinde meslek odası olarak sorunlarınızı, sıkıntılarınızı dinlemek amacıyla buradayım. Ülkenin çok kötü yönetildiğini düşünüyorum. Ekonomi, dış politika, eğitim, iç güvenlik, sağlık, açısından büyük sıkıntılar yaşanmaktadır. Artık bu karabasandan kurtulmanın zamanı gelmiştir. AKP’nin ülkeyi çok kötü yönettiği hatta yönetemediğini düşünüyorum. Bütün bu sorunların çözümünün de CHP iktidarı ile ortadan kalkacağını tüm halkımızın bilmesini istiyorum” dedi.

Sorunlar Çığ Gibi Büyüyor…

Ülkemizde ekonomi politikalarının iflas ettiğini öne süren Çolakoğlu; “Ülkenin sorunları çığ gibi büyüyor. Çağdaş, ilerici, aydın insanların bu şekilde yönetilen bir ülkede mutlu olmaları mümkün değildir. Cumhuriyet Halk Partisinde siyaset yapmamızın en büyük nedenlerinden biri budur. Bu ülkeyi AKP karabasanından kurtarmak hepimizin ortak arzusu ve istediğidir. Türkiye olağanüstü büyüyor masalı sona ermiştir. Bunun böyle olmadığını hepimiz bilmekteyiz. Bizim gibi gelişmekte olan diğer ülkelerinde büyüme hızına ulaşamamıştır. Son 3 çeyrekte ülke fiilen büyüyemiyor. Yakın çevremizde görüyoruz. Bütün firmaların aslında kar oranlarının düştüğünü bilmekteyiz. Meslek odası olarak sizlerde tüm firmalarla yakın ilişkiler içerisindesiniz. Bu firmaların kar oranlarının düşüşte olduğunu sizler daha iyi bilmektesiniz. Ekonominin atar damarları olan bu firmaların istihdam yönünden küçüldükleri, hedeflerinin de gerisinde kaldıkları, ülkemizde ekonomi politikalarının iflas ettiğinin göstergesidir” şeklinde konuştu.

Ülkemiz, CHP İktidarıyla Huzura Kavuşacak

Dış politikada yaşanan sorunlara da değinen Çolakoğlu, ülkeyi tüm sıkıntılardan kurtaracak olanın CHP İktidarı olduğunu vurguladı. Çolakoğlu; “Dış politikada tam anlamı ile yalnızlaştığımız bir dönemi yaşıyoruz. Komşularımızla ve Avrupa ile sorunlu hale geldiğimiz bir gerçektir. Dünya ve bölge sorunlarının çözümünde görüşümüzün alınmadığı ya da göz ardı edildiğimiz bir süreci yaşıyoruz. AKP’nin dış politikadaki tutarsızlığı, komşularla ilişkileri sıfır sorun noktasından kanlı bıçaklı olma noktasına getirmesi, Suriye’de yaşanan karışıklıklar, bölgemizin de ekonomisini olumsuz etkilemiştir.

2015 seçimleri Türkiye’ye CHP iktidarını getirecektir. CHP iktidarında demokrasi, özgürlük ve eşitlik değerleri; ülkenin her yanına yayılacak, bilim ve akla dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile ülke sorunları çözülecektir. Türkiye ile birlikte bölgemiz de barış ve huzura kavuşacaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İSMO Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Özbülbül, CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. Konuşmaların ardından ziyaret, karşılıklı sohbet ile sıcak bir ortamda devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here