Üçüncü Ligde Perde Açılıyor

0
104

spor-üçüncü lig1Spor Toto 3. Ligde 2015-2016 sezonu bu hafta sonu başlıyor. Bu sezon 3. Ligde Hatay’ı 1’ci Grupta 2, 2’ci ve 3’cü Grupta 1 olmak üzere toplam 4 takım temsil edecek. Geçtiğimiz sezon 3 temsilcimizin bulunduğu ligde, 2. Ligden düşen Körfez İskenderunspor ile temsilci sayımız 4’e çıkmış oldu.

3. Lig fikstürüne göre, temsilcilerimizden Körfez İskenderunspor, sezonun ilk haftasında Erzincan deplasmanında mücadele edecek. 23 Ağustos Pazar günü saat 16.30’da Erzincan 13 Şubat Stadında 24 Erzincanspor ile karşılaşacak olan 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor, sezona puan ya da puanlarla başlamak istiyor.

3. Lig 1. Grup temsilcilerimiz Erzin Belediyespor ile Kırıkhanspor ise ilk haftada rakiplerini sahalarında ağırlayacaklar. Erzin Belediyespor, yine Pazar günü saat 17.00’de Erzin İlçe Stadında Gölbaşıspor A.Ş. ile karşılaşacak. Kırıkhan ekibi ise saat 17.00’de Kırıkhan İlçe Stadında Cizrespor ile kritik bir maça çıkacak.

3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Payasspor ise haftayı Bay takım olarak geçirecek. Sezonun ilk haftasını dinlenerek geçirecek olan Payas ekibi ligdeki ilk maçını da haftaya deplasmanda Diyarbekirspor A.Ş. ile yapacak.

spor-üçüncü lig2

spor-üçüncü lig3

spor-üçüncü lig4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here