Mega Radyo 21 Yaşında

0
152

mega radyo1Mega Medya Grubu yayın kuruluşlarından, İskenderun’un tek radyosu olarak yayın hayatını FM bandı 97.7 frekansından sürdüren Radyo Mega 21. kuruluş yıldönümü kutluyor.

21. kuruluş yıldönümleri münasebetiyle yazılı bir açıklama yapan Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı; “Kurulduğu 15 Ağustos 1994 tarihinden bu yana tüm olumsuz koşullara ve zorluklara rağmen 21 yıldır ilkeli, dürüst, objektif yayıncılık anlayışıyla dimdik ayakta durmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Mega Yayın Grubu olarak 1993 yılında Mega TV ile başlayan medya yolculuğumuza, bir yıl sonra Radyo Mega’yı, daha sonra Mega Haber gazetesini dahil ederek devam ettik.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına olanaklar el verdiğince kendimizi geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyoruz. Yakın tarihte yayın grubumuza dahil ettiğimiz www.megamedya.org ve www.radyomegaiskenderun.com gibi internet sitelerimizle de kulvarımızda bölgenin ve sizlerin güçlü sesi olmayı hedefledik. Radyo, TV yayınlarımızı ve güncel haberleri bu kanallardan da takip edebilirsiniz.

Bu vesile ile bizlerin bu mutlu gününü unutmayarak kutlama nezaketi gösteren başta sayın kaymakamımız Hasan Özyiğit ve belediye başkanı sayın Seyfi Dingil olmak üzere tüm sevenlerimize, bugüne kadar bize hissettirdiğiniz güven ve desteklerinizden dolayı siz değerli halkımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here