Ücretsiz Basketbol Kursu Kayıtları Sürüyor

0
369

bld-basketbol kursuİskenderun Belediyesi’nin ‘sosyal belediyecilik’ anlayışı çerçevesinde başlatmış olduğu ücretsiz basketbol kursuna kayıtlar devam ediyor. İskenderun Belediyesi’nin Sakarya Mahallesindeki Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan basketbol kursunda geleceğin basketbolcuları yetiştirilecek.

İskenderun Belediyesi’nin; çocukları spora yönlendirmek, basketbolu sevdirmek ve öğretmek amacıyla düzenlediği basketbol kursuna, 9-14 yaş arasındaki kız ve erkek öğrenciler katılabiliyor. Geleceğin basketbolcularının yetişmesine olanak sağlayan ücretsiz basketbol kursu, Basketbol Antrenörü Emin Yetkin tarafından veriliyor.

İskenderun Belediyesi’nin Sakarya Mahallesindeki Kapalı Spor Salonunda düzenlenen kurslara kayıtlar da devam ediyor. İskenderun Belediyesi’nin düzenlediği kursta yetişen Yıldız Kız basketbol takımı da, Aralık ayında düzenlenecek maçlara katılacak.

Ücretsiz basketbol kursunun altyapısında yetişen Kız Basketbol Takımı, daha önceki katıldığı Hatay Kulüplerarası Küçük Kız Basketbol karşılaşmalarında Hatay 3. ve İskenderun Şampiyonu olmuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here