Uçan Ailesinin Mutlu Günü

0
599

düğün-uçan1Uçan ve Kıraç ailelerinin çocukları, görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğün töreninde çiftin nikâhını İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek kıydı.

Saniye-Ahmet Mehmet Uçan’ın oğlu Kemal Uçan ile Ali-Emine Kıraç’ın kızları Begüm KIRAÇ, İskenderun Casmin Club’te yapılan muhteşem bir düğünle evlendiler. Genç çiftin nikahını İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek kıyarken, nikah şahitliklerini Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Türkiye Kalkınma Vakfı Emekli Müdürü Sait Ünal, İstanbul-Pendik Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Kayhan yaptılar.

düğün-uçan2

İstanbul’da yaşayan ve Aslen Bilecikli olan Kıraç ailesinin yöreye özgü ‘kaşık havası’ oyunu, Karadenizli misafirlerin kemençe eşliğindeki gösterisi, Egeden katılanların zeybek oyunu, damadın okul arkadaşları ODTÜ’lülerin ve iş yeri Roketsan’dan gelen mesai arkadaşlarının ‘Ankara Havası’, Doğakent sakinlerinin Arapça oyun havalarıyla piste çıkması, dj, sanatçı ve davul-zurna eşliğinde davetlilerin coşması düğünü çok renkli hale getirdi. Havai fişek gösterisi sırasında pasta kesildi.

Bu arada düğüne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül telgraf göndererek, genç çiftleri tebrik edip, mutluluk dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here