U-19 Türkiye Şampiyonasında Heyecan Sürüyor!

0
145

idçspor u19-1Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafında organize edilen “U-19 Türkiye Şampiyonası” büyük çekişmelere sahne oluyor. U-19 şampiyonasına katılan temsilcilerimizden İskenderun Demir Çelikspor, grubunda oynadığı ilk maçında Şanlıurfaspor ile 2-2 berabere kaldı. Bir diğer temsilcimiz Kırıkhanspor ise Adanaspor ile oynadığı ilk karşılaşmayı 4-0, ikinci karşılaşmayı da 2-0 kaybetti.

74 ilden 139 takımın katılımıyla gerçekleştirilen U-19 Türkiye Şampiyonası 2012-2013 sezonu 1. Kademe müsabakalarında, takımların bir birileri ile kıyasıya gerçekleştirdikleri mücadele görülmeye değer. 24 grup merkezinde fair-play çerçevesinde devam eden karşılaşmalarda yer alan ilimiz temsilcilerinden İskenderun Demir Çelikspor U-19 takımı, Kahramanmaraş ilinde gerçekleştirdiği grup maçlarının ilkini Şanlusrfaspor ile yaptı. 2-2 berabere tamamlanan karşılaşmada temsilcimiz grupta 1 puan aldı. Gruptaki ilk maçında SB Elazığspor’a 2-1 yenilen Şanlıurfaspor’da, gruptaki ilk puanını almış oldu.

İlkimizin bir diğer temsilcisi Kırıkhanspor ise, Mersin ilinde gerçekleştirdiği grup maçlarında iki yenilgi aldı. Malatya Adafi Kartal takımının gruplardan çekilmesinin ardından Adanaspor ile iki kez karşılaşan Kırıkhanspor, ilk maçını 4-0, ikinci maçını da 2-0 kaybetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here