Turuncu-Mavililer 5 Golle 3 Puanı Kaptı

0
117

iskenderunspor 1967-43Gözcüler Belediyespor: 0 – İskenderunspor 1967: 5

Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden İskenderunspor 1967, Gözcüler Belediyespor deplasmanında bol gollü galibiyetle hanesine 3 puanı yazdırdı. Gözcüler Stadında rakibi Gözcüler Belediyespor ile karşı karşıya gelen İskenderunspor 1967, bu önemli karşılaşmadan mutlak 3 puan almak için sahada varını yoğunu ortaya koydu.

Turuncu-Mavili ekip, ilk yarının sonunda Kaptan Sedat’ın frikikten attığı golle karşılaşmanın ilk devresini 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda farkı açmak isteyen İskenderunspor 1967, her geçen dakika baskısını daha da artırdı. Bu baskı 50. dakikada meyvesini verdi. Körfez ekibinde Hazo durumu 2-0’a getiren golü kaydetti. Sercan’ın korner atışında topa iyi yükselen Özgür, muhteşem bir kafa vuruşuyla durumu 3-0 yapmasını bildi.

Bu gollerin ardından rakibi üzerinde baskısını daha da artıran İskenderunspor 1967’de 75. dakikada Joseph kafa vuruşuyla durumu 4-0 yaptı. 88. dakikada Oğuzhan’ın ortasında top havadayken yarım vole vuruşuyla muhteşem bir gol daha atan günün başarılı ismi Joseph, maçın sonucunu da belirledi: 0-5. Bu skorla Körfez İskenderunspor hanesine kritik bir 3 puan daha yazdırmasını bildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here