Turuncu-Mavililer 2 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı

0
117

körfez iskenderunspor39Körfez İskenderunspor Kadroyu Güçlendiriyor!

Yeni Sezon öncesi kamp çalışmalarını Ankara Kızılcahamam’da aralıksız sürdüren Spot Toto 2. Lig temsilciniz Körfez İskenderunspor, aynı zamanda daha önceden prensipte anlaştığı futbolcularla da sözleşme imzalamaya  başladı. Turuncu-Mavililer, Çanakkale Dardanelspor’da  forma giyen 25 yaşındaki İlhan Faruk Güler ile Tokatspor’dan Mehmet Öncan’ı renklerine bağladı.

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Bir süre önce transfer konusunda anlaştığımız İlhan Faruk Güler ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Genç futbolcu kardeşimizi zaten tanıyorduk. Kısa zamanda takımımızla  uyum sağlayacağına inanıyoruz.  Mehmet Öncan’ı zaten spor kamuoyumuz yakinen tanımaktadır. Bu futbolcumuz da sahanın hangi mevkiinde görev verirseniz orada  oynar. Diğer transferler konusunda da ileriki günlerde bilgi vereceğiz” dedi.

1989 Ünye doğumlu olan ve orta sahada  oynayan İlhan Faruk Güler, Çanakkale Dardanelspor’da 2012-13 sezonunda 30, 2013-2014 sezonunda ise 24 karşılaşmada forma giydi. Körfez İskenderunspor’a transfer olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten İlhan Faruk Güler; “Körfez İskenderunspor’a transfer olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Arkadaşlarımızla birlikte takımımızı en iyi yerlere taşımak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Transfer olmamda emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mehmet Öncan ise, Körfez İskenderunspor’un büyük bir camia olduğunu söyleyerek; “Burada olmak benim için büyük bir mutluluktur. Taraftarlarımızla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum” diyerek görüşlerini açıkladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here