Turuncu-Mavili Camiada Seferberlik!

0
64

‘Çıkmayan candan ümit kesilmez’ diyerek, halen ligde kalma şanslarının olduğunu vurgu yapan İskenderunspor 1967’nin 2’ci Başkanı Müfit Tennioğlu, bu hafta sonu ağırlayacakları Sivas 4 Eylülspor maçında büyük bir taraftar desteği görmek için taraftarı stattaki yerlerini almaya davet etti.

Adıyamanspor karşısında alınan mağlubiyetin takıma gönül verenlerin yanı sıra kendilerini de derinden üzdüğünü söyleyen Tennioğlu; “Çıkmayan candan ümit kesilmez! Bizim için henüz her şey bitmiş değildir. Bu nedenle hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Kalan tüm maçları kazanacağımıza da inanıyoruz. Bu zorlu süreçte Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Sivas Dört Eylül maçında tüm taraftarlarımız stattaki yerlerini almasını bekliyoruz. Bayan ve öğrencilere maç bedava olurken, sporseverlerin katılımın yoğun olması için de maç biletlerini 1 lira düşürdük. Sporseverlerin desteklerini esirgemeyeceklerine de inanıyorum” dedi.

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak ise; “Zorlu karşılaşma öncesi çalışmalarımızı yan sahada sürdürüyoruz. Takımda sakatlığı süren İsmail ve adalesinde çekme olan Ali takımdan ayrı çalışıyor” dedi.

Antrenmanlarda disiplini üst seviyede tutan Teknik Direktör Çolak, antrenmanlarda takımı iki ayrı gruba böldü. Bir guruba dar alanda çift kale maç yaptırırken, diğer guruba da topla pas çalışması yaptırdı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here