Tekvando Onlardan Sorulur!

0
298

Payas’ta yapılan Yıldızlar Bay-Bayan Hatay Tekvando İl Şampiyonasına katılan Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü ve Belen Belediye Tekvando Spor Kulübü yine kalitelerini ve farklarını ortaya koyarak, Hatay şampiyonu oldular.

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Yıldızlar Bay-Bayan Hatay Tekvando İl Şampiyonası geçtiğimiz hafta sonu Payas’ta yapıldı. Müsabakaya damgasını vuran Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü ve Belen Belediyesi Tekvando Spor Kulübü, takım halinde birinci oldu. Birincilik kupalarını Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın elinden aldılar.

Payas Belediye Başkanı Altan’ın tekvando camiasına samimi yaklaşımından ötürü teşekkür eden Kulüp Antrenörü Mehmet Korhan; “Hatay’ın diğer ilçelerinde neden bu tür müsabakaların olmayışının belki de en güzel göstergesidir. Bu sebepten antrenörlüğünü yaptığım tüm kulüpler, sporcularım ve ilimizdeki bütün tekvando camiası adına Başkanımız Bekir Altan’ın samimi yaklaşımından ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

120 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen il şampiyonasının tam bir dostluk havası içerisinde geçtiğinin altını da çizen Korhan; “Sporcuları, hakemleri ve antrenörleri ile güzel bir dayanışma içerisinde geçen müsabaka aynı zamanda Hatay’ın tekvando spor dalında alt yapısının ne kadar sağlam olduğunun güzel bir göstergesi de oldu.

Mehmet Erişik hocamız ile birlikte görev aldığımız Türkiye Tekvando Federasyonu Teknik Kurulu olarak da bu şampiyonada başarılı sporcuların tespitini yaptık. Ortak fikrimiz, ilimizde gelecekte Türkiye şampiyonalarında ve uluslar arası arenada ülkemizi temsil edebilecek yetenekte nice sporcuların var olduğudur” diye konuştu.

Korhan, bu müsabakaların oluşumunda emeği geçen başta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürüne, Hatay Tekvando İl Temsilcisine, Payas Belediye Başkanına ve aynı zamanda il hakemleri ile sporcu ailesine teşekkürlerini dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here