“Türkiye’mizin Anası Ağlıyor…”

0
83

stk ortak açıklama1İskenderun’da STK’lardan Ortak Açıklama:

“Türkiye’mizin Anası Ağlıyor…”

İskenderun’da faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde düzenledikleri basın toplantısıyla teröre tepki gösterdiler.

STK temsilcileri adına açıklamada bulunan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İskenderun Şube Başkanı Kazım Çakır, ‘Türkiye’mizin Anası Ağlıyor’ diyerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

stk ortak açıklama2

“Çatışmasızlık süreci denilen zaman içerisinde bizler uyutulurken bölücü terör örgütünün uyumadığını, bu süreçte samimi olmadığını her platformda dile getirmemize rağmen bizlere savaş yanlıları gözüyle bakıldı. İşte bu süreç içerisinde PKK terör örgütü kendisini oldukça geliştirirken ülkemizin her bölgesine mühimmat yığma imkânını elde ettiği bu günlerde hazır hale geldi ve şu anda vatan evlatlarını birer-birer şehit ediyor.

Uyuyan istihbarat birimlerimizdi, uyuyan bunu görmeyen bürokratlarımız, devlet yöneticilerimizdi… Gaflet ve delalet uykusundan hemen uyanmamız gerektiğine olan inancımızı bir kez daha yineliyoruz. Bölücü terör örgütünün bu vahşet dolu eylemlerini şiddetle kınıyor ve bu eylemlere destek verenleri de lanetlemeyi milletimiz adına bir borç biliyoruz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here