Hasan Damar; “Amaç Büyük İsrail’i Kurmak”

0
190

saadet-11 eylül1İslam Toplumu Avrupa Milli Görüş Teşkilatları Kurucusu Hasan Damar, PKK ve IŞİD’ın 11 Eylül Olaylarının Uzantısı Olduğunu Öne Sürdü

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Hatay Şubesi, 11 Eylül olayının yıldönümünde 11 Eylül sonrasında yaşananlar ve olayın perde arkasının aydınlatılması amacı ile “11 Eylül ve Küresel Terör” konulu konferans düzenledi.

Programa konuşmacı olarak Almanya’dan katılan İslam Toplumu (IGMG) Avrupa Milli Görüş teşkilatları kurucusu Hasan Damar, 11 Eylül’de ABD’deki kulelerin yıkılması olayının temellerinde Siyonizm olduğunu öne sürerek; “Irak, Suriye, PKK, IŞİD gibi olaylar da devamıdır” dedi.

Antakya’da bir düğün salonunda gerçekleşen Konferansa Saadet Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı ve GİK üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, İl Başkan Yardımcısı Serdar Özal, Antakya İlçe Başkanı Abdülhadi Bük, Mazlum-Der Antakya Şube Başkanı Mehmet Aksu ile bazı STK temsilcileri ve birçok davetli katıldı.

saadet-11 eylül2

11 Eylül olayında, Siyonistlerin bu işi Müslümanlar yaptı propagandasını oluşturmak için bu olayı planladıklarını savunan Hasan Damar; “Bugün hangi Müslümanların yaşadığı ülkelerde sıkıntı varsa bu olayı bahane ederek kullandılar. Ayrıca o görüldüğü gibi uçakla vurulma falan yok. Dinamitlerle o hale getirildi. Bu bir Siyonist plandı. Olayı Müslümanlara yüklediler. Alt yapısını bu şekilde oluşturdular ve halen devam ediyor. Neticesinde İslam ülkelerini işgal edip İsrail’in etrafını boşaltıp kaosa sürüklemek, Müslümanların cihadını, gücünü kırmak İsrail’i garanti altına almak ve amaçları Büyük İsrail’i kurmaktır” şeklinde konuştu.

PKK, IŞİD ve dinler arası diyalogun da bunun uzantısı olduğunu öne süren Damar; “Bunları bilelim bu oyunlara gelmeyelim. Rabbimiz; ‘Allah’ın davasına sahip çıkmadığınız sürece bende size sahip çıkmam’  buyuruyor. İşte bugün birçok Müslüman ülkeler Kur’an ve Sünnet’i ikinci plana atıp, Avrupa Birliği batı politikalarını önceleyip ABD’nin peşine düştüğü için bu sıkıntılara girmişlerdir. Çözüm İslam kardeşliğinde, birlik beraberlikte, Allah’ın yolundadır. Milli Görüş’ün Milli politikaları devreye koyarak kurtuluşumuz gerçekleşir. Kurtuluşu çareyi, ABD’de arayanlar, onlarla işbirliği yapanlar hüsrana uğrarlar” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here